Delonghi EC5 800W, espressor Cappucino System

Delonghi EC5 e un espressor de cafea care vine cu niște caracteristici de invidiat și cu un preț extrem de mic. Presiunea e una ok, iar dacă vă întrebați ce presiune ori câți bari are atunci trebuie știut că modelul de față de față vine cu un boiler care ridică presiunea de aburi.
Acest model ar fi unul excelent pentru cineva care are un buget foarte restrâns, însă vrea un model care să-l ajute să prepare espresso de calitate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim unul dintre cele mai bune aparate de pe piață. Datorită acestui cost incredibil de mic aparatul e unul dintre cele mai populare de pe piață.

Aparatul
Aparatul

Modelul EC5 de la De Longhi e unul care are o emisie reglabilă de aburi și un suport de până la 4 cești. Câte modele se pot lăuda cu suport pentru 4 cești? Sunt modele care nu suportă nici două.
Pe lângă espresso, acest model mai poate face și cappuccion deoarece are caracteristica Cappuccino System.
Un alt lucru deosebit la aparatul acesta e capacul de siguranță (e unul brevetat, deci unic) care va preveni deschiderea accidentală.

Ar trebui să alegi acest model deoarece nu doar e cel mai ieftin aparat de acest tip de pe piață, dar dispune de o capacitate de suport până la 4 cești și deoarece se poate alimenta cu cafă măcinată. Deci, nu vă trebuie capsule speciale cum e la alte modele… se poate utiliza cafea proaspăt măcinată.

Concluzia mea referitoare la acest model e că nu doar arată bine, ci se comportă ireproșabil când e vorba despre prepararea băuturii matinale. Deci, dacă nu ai prea mulți bani și vrei să te bucuri de o cafea foarte calitativă atunci eu îți recomand acest model. Iar, referitor la întrebarea „câți bar are?” am lămurit acest aspect în introducere.
Pentru a vă face mai bine o părere despre acest aparat vă recomand să vizionați preview-ul de alături deoarece e unul care prezintă în detaliu aparatul.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Delonghi EC5 800W, espressor Cappucino System”

  1. Am si eu acest model. Pot spune ca sunt multumit de el pe banii care i-am investit in el. Bautura e foarte buna si e usor de folosit.

Comentariile sunt închise.