De’Longhi EC221.R, model cu capacitate 2 cești și 15 bar

Pentru cei interesați de un espressor cu o capacitate mare (rezervor de 1l și suport pentru două cești) și care să poată scoate totul din cafea recomand modelul De’Longhi EC221.R. Alimentarea se poate face cu pad-uri (ESE) sau cu cafea măcinată (care soluție e mai bună rămâne la alegerea dvs.)

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar e premium, ci care face o băutură de calitate foarte bună. Despre brand trebuie spus că e unul italian, fiind același lucru cu Kenwood și Ariete. Este un producător cu tradiție, fiind înființat din 1902.


Specificații

DeLonghi EC221.R face parte din seria EC221 (există mai multe modele cu caracteristici similare, dar de diferite culori) și are o presiune de 15 bar. Presiunea e unul dintre cele mai importante lucruri la un astfel de aparat.
Puterea e de 1100W, iar acest lucru înseamnă că atât consumă.
Dacă cu alte modele se pot face diverse feluri de băuturi, cu acesta se pot prepara espresso și cappuccino. Adică, ce e mai important.
În cazul în care în fiecare dimineață preparați cafeaua pentru dvs și partener atunci cu acesta se pot prepara două cești în același timp.
Ar mai trebui să menționez și faptul că are și dispozitiv de spumare. Acest lucru vă va ajuta să realizați o băutură completă.

Avantaje

E un aparat care ține cu dvs prin prisma faptului că e ușor de folosit, că face o băutură foarte bună și că nu consumă mult curent (are funcție eco despre care trebuie spus că oprește aparatul după 20 minute de nefuncționare).
Comparativ cu un filtru de cafea prețul e ceva mai mare, dar băutura e mult mai bună și termeni de comparație nu se pot găsi întrucât comparăm bicicleta cu VW Golf.

Concluzie

Pentru cei interesați în a achiziționa un aparat nou și nu prea scump pentru prepararea cafelei recomand acest model.
Din imaginea de alături poate fi văzut modelul B, adică black (negru), cel roșu arătând tot la fel doar că e roși. 🙂

Te-ar mai putea interesa