De’Longhi EC221.B, espressor manual cu 15 bar

De’Longhi EC221.B e un espressor adresat celora care apreciază o băutură bună. Cu ajutorul lui pot fi preparate espresso și cappuccino într-un timp scurt deoarece are capacitate de două cești.
E un aparat ușor de folosit deoarece poate fi alimentat cu cafea măcinată ori pad cafea (plicuri rotunde care mai sunt numite pods cu sistem ESE – Easy Serving Espresso).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe banii aceștia primim un aparat de la un brand care se pricepe de minune la realizarea aparatelor de cafea. Se poate vedea că e un model negru cu gri așa încât să se potrivească în orice bucătărie pentru că negrul merge cu orice culoare.

Modelul acesta e unul dotat cu o capacitate de două cești și un rezervor de un litru pentru apă. Puterea sa e una de 1100W, iar operarea se realizează manual. Dacă vreți ceva automat atunci găsiți aici câteva alternative, DeLonghi EC 7.1 fiind printre cele mai ieftine. Legat de oprire nu trebuie să vă bateți capul deoarece se realizează în mod automat, iar sistemul anti-picurare e unul prezent.
E un model prietenos cu mediul înconjurător deoarece are funcție Eco, adică după 20 de minute în care nu e utilizat se oprește prin intermediul funcției de oprire automată.
Probabil că cireașa de pe tort la acest model e dispozitivul pentru cremă. E dotat și cu un port-filtru special pentru cafea măcinată și pods. Acest filtru e unul separat pentru fiecare ceașcă.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul mic, că e ușor de folosit, fiabilitatea ridicată, că are dispozitiv de spumare, presiunea ridicată (cei 15 bar scot toată aroma) și ușurința în curățare.
Contra nu ar fi vreun motiv.

În concluzie, dacă ești interesat în a achiziționa un aparat care să îți facă diminețile mai bun prin faptul că te ajută să-ți face cel mai bun espresso atunci acest model EC221.B de la DeLonghi ar fi o variantă bună. Brandul producător e unul premium localizat în Italia, iar din această cauză avem garanția achiziționării unui produs de calitate superioară, deci nu o chinezărie.

Te-ar mai putea interesa