DeLonghi EC 200.CD, espressor manual 15 bar

În cazul în care ești în căutarea unei cafetiere foarte bune eu îți recomand acest espressor manual DeLonghi EC 200.CD deoarece are un preț fără concurență, suport pentru două cești și nu e deloc greu de utilizat. Vine de la un brand italian care se recomandă prin produsele sale cu adevărat premium.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care poate fi alimentat cu cafea măcinată sau cu pods. În cazul în care vreți să vedeți cum arată vă recomand poza alăturată, dar și clipul postat la final.
Pe lângă acest aparat nu o să trebuiască să mai cumpărați ceva deoarece are tot ce e nevoie… acum normal că aveți nevoie de apă și cafea.
Din imagine puteți vedea suportul pentru filtru, un suport care e bun pentru cafea măcinată, dar și pods-uri.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta are o putere de 1050W și se acționează automat. Puterea nu trebuie confundată cu presiunea deoarece presiunea contează cu adevărat, fiind de 15 bar (o presiune suficient de puternică pentru a scoate tot din cafea). Alimentarea se face cu cafea măcinată, ceea ce înseamnă că o să beneficiați de o băutură foarte calitativă. (Dacă nu aveți râșnițe atunci aici găsiți unele foarte calitative).
Nu e greu de montat, iar dacă o să vreți să îl mutați atunci trebuie știut că e un model destul de ușor de deplasat datorită greutății mici de 3 kilograme.

Lucrurile care eu le apreciez la acest model sunt că suportă două cești, că are o presiune mare și că vine de la un brand de încredere. Puteți să folosiți aparatul pentru multiple tipuri de băuturi cum ar fi espresso, cappuccino și cafelatte.
Eu aș fi apreciat acest model și mai mult dacă ar fi avut mod de funcționare automat.

Per ansamblu acest model e unul foarte bun deoarece poate fi utilizat pentru acasă, dar și în scopuri comerciale.
Din preview-ul de alături se poate vedea mai bine cum arată și cum puteți prepara cafeaua.

Te-ar mai putea interesa