De’Longhi Cappuccino ECAM 23.460.S, espressor automat argintiu

Espressoarele automate sunt ceva mai scumpe decât restul deoarece oferă dotări mai numeroase, în special dacă pot prepara mai multe băuturi. De’Longhi Cappuccino ECAM 23.460.S este un astfel de model și poate prepara trei băuturi destul de populare  și care nu trebuie să lipsească de la nici un espressor: espresso, cafea și cappuccino. Meniul său este așezat frontal, iar datorită pictogramelor prezente, va fi destul de ușor să-l folosiți. Acesta este modelul argintiu, dar există și unul similar pe negru care poate v-ar interesa deoarece costă la fel de mult.

Se vede din imagine că este un aparat complet automat, adică și sistemul de spumare dispune de o carafă care poate fi detașată (cum are și De’Longhi Gran Lattissima). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Evident că este echipat cu râșniță pentru a putea măcina cafeaua (boabe) sau poate preferați să cumpărați cafea deja măcinată. Voi decideți cu ce veți alimenta aparatul și calitatea băuturii depinde și de „materia primă” folosită. Poate prepara o singură băutură sau chiar două simultan dacă demontați acea carafă pentru lapte. Sunt și espressoare care au sistem de spumare manual și costă ceva mai puțin doar că trebuie să folosiți recipientul vostru și procesul de spumare este mai simplu, necesitând mai multă atenție din partea utilizatorului.

Ca și funcții, aparatul prezintă următoarele: oprire automată (economisire de energie), sistem de decalcifiere, avertizare sonoră, indicator nivel apă și mutele altele. Sunt numeroase recenzii pozitive și chiar dacă nu vă pricepeți, vă pot spune că nu veți regreta alegerea făcută. Dacă bugetul vă permite, nu aveți pretenții să prepare mult mai multe băuturi și vă rezumați la cele trei menționate sus, atunci nu aveți de ce să nu-l alegeți.

Concluzie

Chiar dacă costă mai mult decât altele, veți vedea că oferă anumite dotări în plus și un design compact și atrăgător. De’Longhi Cappuccino ECAM 23.460.S este un model care dorește să impresioneze și puteți alege care variantă vă place mai mult (negru sau argintiu). Specificațiile tehnice nu diferă după cum am menționat, astfel că prețul rămâne același.

Te-ar mai putea interesa