De’Longhi Caffe Magnifica ESAM4000-B, model automat 15bar

Recomand DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B pentru un local ori pentru acasă deoarece e ușor de utilizat și poate fi alimentat cu cafea boabe. Are integrată o râșniță silențioasă care are 13 setări, iar cu aceasta vei putea măcina cafeaua boabe.
Se adresează celora care vor să savureze un espresso de calitate, fie că e vorba despre uz casnic ori comercial.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci poate fi utilizat în diverse împrejurări pentru prepararea unei băuturi excelente.

Păreri pro și contra

Pe partea de caracteristici se recomandă prin presiunea de 15 bar, o capacitate mare de 200g (pentru cafea), că suportă două cești pe suportul său și că e automat. Acest ultim lucru înseamnă că apăsați pe un buton și nu trebuie să vă mai stresați așa de mult cu privire la alte setări.
Are și o plită care menține la cald ceștile așa încât băutura (espresso sau cappuccino) să fie una cât mai calitativă, adică să nu-și piardă din calități.
Râșnița e una cu sistem CRF care garantează o măcinare instantanee. Astfel, cafeaua e una aromată la o temperatură ideală.
În cazul în care sunteți o persoană preocupată de consumul de curent și de mediul înconjurător atunci trebuie să vă spun că acest aparat e unul care se oprește singur.

Lucrurile care le apreciez la acest aparat e că face băutură de calitate superioară, că e automat, că e un aparat 2 în 1 (espresso și râșniță) și că se poate spăla ușor.
Din păcate e și un lucru care nu-mi place – prețul e cam mare, dar își merită banii. O să găsiți modele cu suport pentru o singură ceașcă și cu operare manuală la vreo 300-400 lei, dar nu se compară cu așa ceva… acest aparat e premium și doar pentru cei care știu să aprecieze ceva de lux. 😉

DeLonghi ESAM4000.B e recomandarea mea pentru cineva care vrea să investească într-o cafea de calitate. Brandul care face acest produs e unul cu tradiție, iar electrocasnicele făcute de ei sunt unele cu un raport foarte bun între calitate și preț. Referitor la fiabilitate trebuie spus că și ea e una bună.

Te-ar mai putea interesa