Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

DeLonghi Caffè Corso ESAM 2800.SB, espressor automat cu dispozitiv spumare

Espressorul DeLonghi Caffè Corso ESAM 2800.SB e mult peste cel clasic și aș putea spune că face parte din segmentul mijlociu. Cu alte cuvinte, nu e cel mai scump model de pe piață dar nici cel mai ieftin. Un model accesibil nu oferă anumite dotări și nici performanțele nu sunt lăudabile, pe când un espressor ca cel de jos are o capacitate de 2 cești în diverse dimensiuni, e prezent un dispozitiv de spumare dacă vreți să faceți un cappuccino, iar voi puteți folosi chiar și boabe de cafea datorită râșniței foarte bune.

Nu costă atât de mult dacă vă doriți un model care să-l folosiți pentru mulți ani care să preparate rapid cafea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E normal ca un aparat mare ca acesta să aibă o putere de 1450 W și rezervorul de apă e mare. Capacitatea de 2 cești e o caracteristică întâlnită și la aparatele mai mici deoarece e mai plăcut să bei o cafea alături de cineva. Oricum, timpul de preparare e scurt și depinde de setările alese și de materia primă folosită (boabe/măcinat).

Sunt aparate mai sofisticate care prepară mai multe tipuri de băuturi dar asta ar afecta și bugetul, ori faceți un compromis (alegeți o variantă mai puțin fiabilă).

Păreri pro și contra

Am menționat sus o bună parte din caracteristicile care reprezintă și motivele pentru care ați trebui să alegeți această variantă. Dispozitivul de spumare e tipic pentru aparatele care prepară cappuccino și prezența sa nu afectează foarte mult valoarea aparatului. Oricum, un aparat valoros oferă anumite caracteristici care le găsiți pe altele și cred că le-ați identificat și voi, plus că discutăm de un brand cu experiență în domeniu. Apreciez foarte mult sistem automat de curățare și decalcifiere care mărește durata de viață a aparatului, iar pentru aparatele care nu au acesta trebuie să le curățați diferit.

DeLonghi ESAM 2800.SB poate fi folosit oriunde, chiar și pentru o mică afacere deoarece vă puteți recupera banii destul de rapid. Cafeaua e mult mai bună la acest tip de aparat dar și calitatea boabelor de cafea sau cafelei măcinate are un rol important.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu