DeLonghi BDM 1500, mașină de pâine

Dacă te-ai săturat de pâinea de la magazin care e plină de coloranți și alte chimicale atunci ar fi cazul să-ți faci singur pâinea… acasă. Un aparat care o să te ajute în acest scop e DeLonghi BDM 1500, iar principalele atuuri ale sale sunt puterea de 900W, capacitatea de 1500 grame (maxim atât poate prepara) și cele 14 programe care te vor ajuta să prepari diferite feluri de pâine.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de calitate. Dacă nu știți prea multe informații legate de brand atunci trebuie să știți că e unul italian care a fost fondat în 1902… deci e unul cu vechime.
Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum arată acest aparat, iar dacă sunteți curios ce accesorii are atunci trebuie să știți că are două palete pentru frământare, coș detașabil și capac detașabil.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile care trebuie neaparat menționate sunt capacitatea mare de 1,5 kilograme, cele 3 setări pentru rumenire, numărul mare de programe (14 și cel de pornire întârziată) și posibilitatea preparării unei cantități mai mici. Modelul acesta oferă posibilitatea de a prepara 750, 1000 sau 1500 grame de pâine.

Aparatul acesta e unul pe care eu îl apreciez deoarece are un preț deloc mare, se prezintă bine pe partea de caracteristici tehnice și pentru că te face mai sănătos… dacă nu mănânci 1500 grame de pâine în fiecare zi.
Materialele utilizate la realizarea aparatului acesta sunt unele de calitate, însă nu era rău dacă era din inox… asta ducând și la un preț mult mai mare.

De final pot spune că e bine că apar tot mai multe astfel de aparate pe piață deoarece crește concurența, scad prețurile, iar tu ai de unde alege. Modelul de față nu e cu nimic mai prejos decât modele de la Philips, iar costul de achiziție e unul foarte bun. Poate că pentru unele persoane e aparent scump, însă gândiți-vă că banii îi recuperați rapid, iar pâinea din comerț nu știți cum și din ce e făcută… și nici nu cred că ați vrea să știți.

Lasă un comentariu