Dell XPS One 27

Sistemul Desktop PC Dell AIO XPS One 27 inci e unul dintre cele mai mari desktopuri din categoria sa (AiO) și e unul bun pentru a juca jocuri deoarece are o placă video performantă. E combinația perfectă între desktop și laptop deoarece ocupă puțin spațiu, ecran mare și placa video poate fi găsită pe laptopurile performante. Poate fi folosit ca și o tabletă, adică fără periferice iar ecranul său e unul cu multi-touch (acceptă mai multe gesturi și cu multe degete). Având în vedere cât costă, sunt destule modele din care puteți alege iar dacă nu vi-l permiteți pe acesta, puteți alege unul cu placă video mai slabă și cu ecran mai mic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că vine cu periferice wireless, ecran generos și design interesant. Ecranul poate fi înclinat după preferințele voastre.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Core i5-3330S care e un IvyBridge de 2.7 GHz iar placa video integrată e una Intel HD 2500. Oricum are și o placă video dedicată ca GT 640M de 2GB. Cu acesta puteți juca majoritatea jocurilor la detalii medii sau maxime dacă alegeți o rezoluție mai mică. Spun asta deoarece ecranul de 27 inci e unul Retina cu multi-touch. Nu sunt multe monitoare sau desktopuri care oferă o astfel de rezoluție (sunt cele de la Apple dar care sunt foarte scumpe).

Restul configurației cuprinde memoria RAM de 6GB și hard de 1 TB. Pentru sistemul de operare ori aplicații aveți un SSD de 32GB. Dotările sale sunt: bluetooth, WLAN, HDMI, LAN, microfon, audio etc. În pachetul său veți primi și acele periferice de care aveți nevoie pentru aplicații sau jocuri. Pe partea de software are Windows 8 și Office. Jos am pus un clip cu performanțe grafice ale plăcii video NVIDIA:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran Retina (1440p) generos cu multi touch, SSD+hard SATA, unghiuri largi de vizibilitate, Windows 8, compact, periferice wireless și suficientă memorie RAM.

Minusuri: e destul de scump.

Concluzie

Acest Dell XPS One 27 inci e o soluție compactă All-in-One destul de bună dar care nu și-o permite oricine. Comparabil cu un desktop ori un laptop e destul de scump, iar față de alte gadgeturi similare sau desktopuri All-in-One oferă cele mai bune dotări și tehnologii. Poate fi o alegere bună și pentru cei care editează sau folosesc aplicații de proiectare. Am pus o prezentare a acestui model:

Te-ar mai putea interesa