Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dell Vostro V230 MT

Un sistem desktop PC de firmă este acest sistem desktop PC Dell Vostro V230 MT. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi este printre cele mai ieftine, iar raportul preţ/calitate este excelent. Eu zi că îşi merită banii deoarece nu putem compara Dell cu Serioux deoarece Dell este numărul unu în producţia de calculatoare, iar Serioux este o firmă românească de IT. Plus, că are şi periferice incluse cum ar fi mouse-ul şi tastatura, ambele marca Dell. Dar nu are monitorul de mai jos inclus.

Poze

Unitatea şi un monitor tot marca Dell

Cam așa arată

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia acestui Dell Vostro V230 MT e faptul că aparţine unui brand de renume şi este performant pentru sarcinile office.

Contra achiziţia acestui calculator ar fi faptul că nu are mai mulţi RAMi şi nu are placă video dedicată.

Specificaţii tehnice

Acest sistem desktop PC are procesor E5400 de la Intel care e un dual core, cu cache de 3 MB, frecvenţă de 2.7 GHz, FSB 800 MHz şi tehnologie 32 nm. Placa de bază cu chipset Intel G41 are o placă video integrată Intel GMA X4500, două porturi PCI, un PCI Express x16 şi un PCI Express x1 şi re ţea integrată. Mai are 2 giga de RAM de tip DDR3, la o frecvenţă de 1066 MHz. Hardul este unul de 7200 rotaţii pe minut şi are o capacitate de 320 de giga. Carcasa de tip Miitower are o sursă de 300W şi mai are opt USB-uri 2.0, mufe pentru reţea RJ-45, serial, două PS2-uri, port VGA, ieşire audio şi intrare microfon.

Vine la pachet cu tastatură şi mouse de la Dell.

Concluzie

Sistemul desktop PC Dell Vostro V230 MT este unul perfect pentru birou ori acasă, dar nu şi pentru gaming. Arată foarte bine şi rulează “fluent” Windows 7 şi aplicaţiile office.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu