Dell Vostro V131

Acest laptop Dell Vostro V131 e succesorul modelului Vostro V130. Spre deosebire de predecesorul V131 vine cu procesoare mai puternice la aproape același preț. Deci nu veți găsi diferențe majore între cele două. Mai precis veți avea același design cu carcasă robustă, același dimensiuni și tehnologii. Momentan sunt disponibile doar câteva modele în configurații restrânse cu procesoare i3 și i5. Le recomand celor care călătoresc datorită portabilității sale. Dacă vă gândiți să jucați și ceva jocuri pe acesta trebuie să știți că placa video e una integrată și nu va face față jocurilor mai noi gen Crysis 2 sau mai știu eu care. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Deschis

Specificații tehnice

Cea mai ieftin model vine procesorul Sandy Bridge Intel Core i3-2310M care are tehnologie 32 nm, o frecvență de 2.1 GHz, placă video integrată Intel HD Graphics 3000 și un cache de 3 MB. Ecranul de 13.3 inci LCD LED vine cu o rezoluție 1366 cu 768 pixeli și are o protecție Anti-Glare care împiedică ca lumina să se reflecte. Pe acesta puteți viziona fără probleme filme HD dar și unele Full HD. Capacitatea memorie RAM e de 4 giga la o frecvență maximă de 1333 MHz și vine cu un slot liber pentru a face posibil un eventual upgrade. Spațiul de stocare al HDD-ului de 7200 de rotații pe minut e de 320 de giga. La un așa preț se putea un HDD de cel puțin 500 de giga, dar să și așa există posibilitatea unui HDD extern. La capitolele multimedia, porturi și comunicații vine cu două difuzoare, cititor de carduri, cameră web de 1 MP, două USBuri 3.0, microfon, o ieșire audio, port VGA, port HDMI, mufă RJ-45, un USB 2.0, WLAN și bluetooth.

Datorită dimensiunilor reduse nu are unitate DVD dar USB-ul 3.0 e mult mai bun deoarece are o viteză de transfer impresionantă motiv pentru care recomand un HDD extern cu interfață USB 3.0 dacă doriți să achiziționați unul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de circa 3 ore, cântărește doar 1.8 kilograme, design foarte reușit, cititor de amprentă, Windows 7, carcasă robustă, procesor de ultimă generație (Sandy Bridge), touchpad foarte reușit etc.

Minusuri: nu are placă video dedicată (pentru cei pasionați de jocuri și care doresc neaparat acest model).

Concluzie

Acest Dell Vostro V131 poate fi inclus în categoria laptopurile de tip Business datorită cititorului de amprentă, configurației și al carcasei robuste.

Te-ar mai putea interesa