Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dell Vostro V130

Acest laptop Dell Vostro V130 este unul Premium de tip Office adică se adresează oamenilor de afaceri și celor cu bani. Un astfel de model are un preț bun Vezi prețul special de azi deci nu chiar ieftin după precizam anterior. Laptopurile Premium sunt cunoscute pentru design-ul elegant și carcasa robustă, iar acesta cu siguranță este unul. Deci este ideal pentru cei care călătoresc chiar dacă oferă o autonomie ca și la oricare alt laptop (până la 3 ore). Acest Dell V130 vine în mai multe variante și configurații. Aici mă refer la faptul că vine în două culori (argintiu și roșu), iar configurații nu sunt așa de diferite. Diferențele le veți găsi la procesor (i3/i5) și hard disk (320 de giga și de 500 de giga la 7200 de RPM.) Alternative ceva mai performante la acest V130 sunt modelele Vostro 3750 și Vostro V131.

Poze

Capac

Deschis

Specificații tehnice

Cel mai performant model de laptop Dell V130 vine cu Core i5-470UM iar cealaltă configurație are Core i3-380UM. Ambele au o frecvență de 1.3 GHz, tehnologie 32 nm și cache de 3 MB. Ecranul este unul LCD LED cu rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 13.3 inci. Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga DDR3 la 1333 MHz iar aceasta nu mai poate fi mărită la mai mult deoarece are numai un slot. Hard disk-ul la configurația cu i3 are un spațiu de stocare de 320 de giga și de 500 de giga la cea cu i5. Ambele au o viteză de 7200 de rotații pe minut și sunt de tip SATA.

Ca placă video au modelul Intel HD Graphics care este bun din multe puncte de vedere (performanță ridicată și consum redus). Aceasta poate reda atât filmele HD cât și cele Full HD. La capitolele multimedia, porturi și comunicații Dell V130 vine cu cititor de carduri, cameră web de 2.0 MP, un difuzor, mufă RJ-45, ieșire audio, eSATA, microfon, două USB-uri 2.0, port HDMI, port VGA, Wi-Fi, și bluetooth.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Dell Vostro V130 are sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți, bluetooth 3.0 cu HS, cântărește doar 1.59  kilograme, carcasă metalică deci solidă și are un design premium.

Ca minusuri: autonomia de lucru este de circa 3 ore care putea fi mai mare având în vedere că vin cu procesoare cu frecvențe scăzute.

Concluzie

Acest laptop Dell Vostro V130 este un laptop deosebit, destul de bine realizat (subțire și robust), Vostro V 130 e un model ce rămâne mai tot timpul rece și deci este un model de recomandat celor care doresc un portabil performant cu care să iasă în evidență.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Manu

    Cel mai ieftin Vostro de pe piata la cel mai bun pret posibil. Performante Office decente si un laptop ideal pentru acasa sau la locul de munca. Si eu am ramas oarecum dezamagit de autonomia sa dar cat timp il folosesc acasa sau la servici pot sa-l conectez la priza… dar si asa in 2-3 ore de multe ori nici nu prea ai ce face pe parcursul unei calatorii.
    Pro: carcasa solida, rece, procesor performant, pret acceptabil, design reusit si usor de transportat.
    Contra: difuzorul, autonomia si lipsa unei placi video dedicate dar asta doar pentru cei care ar mai juca un joc din cand in cand.
    Eu sunt multumit de el si pot spune ca si-a meritat banii.

Lasă un comentariu