Dell Vostro 5470, laptop performant de tip business

Dell Vostro 5470 e o alegere bună pentru cei care vor un plus de eficiență, securizare și fiabilitate. Laptopurile Vostro au fost o soluție bună pentru cei care vor cititor antiamprentă, performanțe și eleganță. Chiar dacă nu e cea mai bună soluție multimedia, calitatea audio e superioară deoarece are subwoofer integrat. E vorba de un model de 14 inci cu dotări decente însă configurați poate diferi chiar dacă numele e același. Greutatea laptopului e redusă deoarece baterie e de 3 celule, iar autonomia e destul de bună însă nu e la fel de mare ca cea a unui ultrabook. Ultraportabilele trebuie să ofere un plus de autonomie că doar vă gândiți să le luați cu voi la lucru, la școală ori în oraș.

Prețul său nu e chiar de neglijat dar mi se pare corect pentru un laptop cu Ubuntu. Modelele cu Windows 8.1 sunt mai scumpe și vă recomand acel sistem de operare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i3-4010U a fost lansat recent pe piață alături de niște laptopuri interesante. Are 2 plăci video, adică are atâta una integrată cât și una dedicată. Ecranul e ceva mai mic decât media dar e tot cu imagine HD. Configurația sa e una cu 4GB memorie și 500GB spațiu de stocare.

Pe partea de grafică are o placă video GT 740M care mi se pare ok dar nu e ultima serie apărută. Oricum diferențele între aceasta și seria mai nouă sunt destul de mici. Laptopul are dotări bune și e bine că s-a renunțat la unitate DVD. Astfel are 1.5 kg și nu e cu mult mai mic decât unul de 15 inci.

Ca și porturi prezintă: HDMI, USBuri 3.0, LAN și altele. Tehnologia bluetooth e utilă atunci când aveți un mouse wireless ori vreți să transmiteți informații de pe un telefon. Are cititor de amprentă deci nivelul de securizare e mai ridicat decât la alte laptopuri. Cu ajutorul unui port USB 3.0 puteți să vă încărcați telefonul, de exemplu.

Plusuri: încărcare USB, bluetooth, porturi USB 3.0, cameră web HD, configurație multimedia etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Dell Vostro 5470 e bun pentru cei care vor o soluție compactă dar și mică la un buget mai mare. E oferit de un brand cunoscut care oferă tot felul de laptopuri și care pot fi destul de interesante.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu