≡ Meniu

Dell Vostro 470 MT

Acest sistem desktop PC Dell Vostro 470 MT e unul din noile modele oferite de acest producător și care are configurații noi cu Intel IvyBridge și placă video GeForce din seria 600. Deci oferă soluții multimedia de ultimă generație și dacă vă plac jocurile, cred că acesta e un desktop care merită încercat. Aveți de ales între un Core i5 și un i7, însă cel cu i7 pare mai atractiv datorită memoriei de 8GB, pe când celălalt are doar 4GB. Unitatea folosită e aceeași ca și la predecesoarele sale. Și așa, memoria e la o frecvență de 1600 MHz iar un alt plus al acelui model ar fi hardul de 1 TB. Doar că nu e așa accesibil și de aceea vă recomand cel cu i5 în caz că nu aveți atâtea pretenții. Vostro 470 MT cu i5 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

Vine cu procesor din a treia generație numită IvyBridge care e mai eficientă dar și mai performantă. Placa de bază e una cu chipset Intel H77 și are următoarele sloturi: mSATA, mini PCI, PCI Express x16 și trei PCI Express x1. Alături de acestea are sunet integrat dar și rețea integrată. Memoria sa RAM e una DDR3 la 1600 MHz motiv pentru care multitaskingul e decent chiar și cu 4GB. Hardurile sunt de tip SATA la 7200 RPM și vin cu spații de stocare de 500GB respectiv 1 TB. Deci dacă vă plac filmele și jocurile, va trebui să scoateți ceva mai mulți bani din buzunar.

Placa video Nvidia GeForce GT 640 de 1 GB e o placă nouă și e pe 128 de biți. Motiv pentru care nu are nevoie de mai mult de o sursă de 350 W. Veți primi chiar și periferice alături de acesta însă nu sunt de tip wireless. Sistemul de operare e Ubuntu care vă permite să optați pentru orice versiune de Windows 7 doriți, însă varianta pe 64 de biți e recomandată.

Carcasa sa vine cu o sursă de 350W, cititor de carduri avansat, 10 USBuri din care 4 sunt 3.0, ieșire audio, HDMI, VGA, LAN etc. Ea cântărește în jur de 9 kilograme motiv pentru care nu e ușor de transportat. Având în vedere ce tip de sistem e, vă recomand un monitor de cel puțin 24 inci iar marca e alegerea voastră.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu componente hardware noi, consum redus de curent, carcasă robustă, harduri mari și placă video seria 600.

Minusuri: nu e accesibil pentru orice gamer.

Concluzie

Acest Dell Vostro 470 MT e una din recomandările mele de la acest producător iar dacă vreți să aveți un PC performant, acesta e o soluție.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu