Dell Vostro 3750

Un laptop Dell Vostro 3750 ar putea fi o alegere inteligentă pentru cei pasionați de jocuri deoarece configurația este una de ultimă generație și aici mă refer la procesorul Sandy Bridge, cei 6 giga de RAM și placa video de 1 giga pe 128 de biți. Cu o asemenea configurație puteți juca orice joc la detalii setate spre maxim. Poate fi și un laptop ideal pentru vizionarea de filme deoarece are o diagonală de 17 inci dar nu are o rezoluție Full HD ci una HD+ (1600 cu 900 pixeli). Design-ul este oarecum același de pe toate modelele Vostro mai noi, doar că acest vine pe mai multe culori (brown, silver şi red) cum se poate vedea în poze, oricum la interior este la fel. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar alternative mai ieftine dar care nu au configurație pentru jocuri sunt modelele Vostro V130. Pentru cei pasionaţi de gaming recomand şi modelele Vostro 3550.

Poze

Capac
Deschis

Specificații tehnice

Dell Vostro 3750 vine cu un procesor Sandy Bridge de la Intel model Core i7-2630QM care are o frecvență de 2.0 GHz, un cache de 6 MB și tehnologie 32 nm. Ecranul LED are o diagonală de 17.3 inci cu protecție anti-glare și rezoluție 1600 cu 900 pixeli. Capacitatea memoriei RAM este de 6 giga (4+2) de tip DDR3 la 1333 MHz. Hard disk-ul SATA are un spațiu de stocare de 500 de giga la 7200 RPM.

Placa video HD Graphics 3000 o puteți folosi ori de câte ori nu vă jucați pentru că vă oferă o autonomie bună datorită consumului redus de energie. Cea dedicată nVIDIA GeForce GT 525M are o memorie video de 1 giga și este o placă pe 128 de biți deci veți putea juca cu siguranță jocul favorit. Pe partea de comunicații, multimedia și porturi Vostro 3750 are cameră web de 2 MP, unitate DVD, două USB-uri 3.0, un USB 2.0, eSATA, mufă RJ-45, cititor de carduri, ieșire audio, port VGA, DC-in, microfon, port HDMI, Wi-Fi și bluetooth.

Păreri pro și contra achiziției

Vine cu cititor de amprentă, deci este un model de tip Business. Configurația este decentă pentru un asemenea preț iar design-ul scoate în evidență faptul că este un laptop de tip Premium. Este un model cu tastatură numerică și tastatură anti-stropi. Autonomia acumulatorului este de până la 5-6 ore.

Prețul putea fi mai mică pentru o așa configurație, dar cui îi trebuie un model de tip Business va trebui să scoată ceva bani din buzunar.

Concluzie

Acest laptop Dell Vostro 3750 este un laptop ce se adresează persoanelor cu bani datorită prețului destul de mare, și datorită configurației destul de bune ar putea fi o alternativă la un laptop pentru gaming.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Dell Vostro 3750”

  1. Am ramas surprins impresionat de performantele modelului 3750, dupa cu e si seria 3×50 iar x fiind 7 adica cea mai mare cifra disponibila. 7 vine de ecranul de 17 inci care e suficient de mare pentru filme, jocuri si browsing, deci nu mai ai nevoie de un ecran mai mare conectat la HDMI. Insa rezolutia ecranului e oarecum dezamagitoare, un Full HD ar fi fost mai interesant. In sine si asa e bine e mare si imaginea este foarte clara si colorata. Pot sa spun ca placa video isi face treaba decent dar nu excede la capitolul gaming in sensul ca nu e un model GTX dar la un asa pret nu prea putem avea pretentii. 3750 de la Dell e un model multimedia, Office, Business… deci din toate cate putin, un fel de hybrid foarte bine construit.

  2. Cu 6 giga de RAM, nu prea mai are importanţă ce placă video sau procesor, deoarece vei juca în RAM o mare parte din jocuri iar performanţele ei sunt foarte mari în comparaţie cu altele, bineînţeles nu este un model pe 192 de biţi, dar până la urmă cine-şi poate permite un Alienware?

Comentariile sunt închise.