Dell Vostro 360 All-in-One

Un astfel de sistem desktop PC Dell Vostro 360 All-in-One 23″ e unul dintre multele variante de desktopuri compacte de la Dell și din seria 360.  Spun asta deoarece acesta vine cu procesor Intel Core i5-2400S, memorie de 4GB, hard disk de 1TB, ecran de 23 inci fără tehnologie multi-touch sau touch și fără placă video dedicată. Lipsa acelor dotări se poate observa în prețul său care mi se pare destul de bun, însă puteau fi mai multe modele (de exemplu: cu Core i3 și ecran tactil la același preț sau cu Dual Core, ecran tactil și placă video dedicată pe 64 de biți). Dar și așa prezintă avantajele unui desktop din acest segment compact și acela că nu ocupă mult spațiu, număr redus de cabluri și funcționalitate maximă (datorită diversității de porturi). Oricum modele Vostro sunt cunoscute pentru configurațiilor lor office. De aceea, o recomandare tot de la acest producător și care are multi-touch și GT 525M e Inspiron One 2320. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Perifericele wireless

Specificații tehnice

Are un procesor Intel Core i5-2400S de 2.5 GHz și un cache de 6 MB. Performanțele office sunt asigurate în mare parte de acesta iar multitasking-ul de memoria RAM. E vorba de o memorie RAM de 4 GB la o frecvență ed 1333 MHz. Placa video integrată vine odată cu procesorul Sandy Bridge și e una foarte bună pentru vizionat filme chiar și 1080p. Placa de bază Intel H61 vine cu sunet integrat, rețea integrată și tehnologie WLAN. Dezavantajul acestop desktopuri e faptul că nu pot fi upgradate (ca și în cazul laptopurilor).

Are un HDD de 1 TB care e unul SATA la 7200 RPM. Alături de acesta, Dell Vostro 360 are unitate DVD, cameră web de 2 MP, cititor de carduri și o sursă de 150 W. Din păcate ecranul nu e unul touch ci unul non-touch de 23 inci Full HD WLED cu rezoluție corespunzătoare. Acesta e însoțit de un sistem de operare preinstalat Windows 7 și periferice wireless (se pot vedea și în poza de mai sus). Pe partea de conectivitate are ieșire VGA, LAN și 6 USBuri 2.0.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran generos cu rezoluție Full HD, procesor Core i5, arată foarte bine, periferice de dimensiuni mici și wireless.

Minusuri: această variantă vine cu ecran non-touch adică nu e unul tactil.

Concluzie

Acest sistem desktop PC Dell e recomandarea mea în acest preț iar dacă doriți un model și mai reușit, optați pentru acea alternativă care are capabilități de gaming.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Dell Vostro 360 All-in-One”

  1. Salut!
    Al meu are un ecran tactil.
    Touch screen trebuie doar activat din optiuni
    Deci nu are minusuri 😎
    Salut!

Comentariile sunt închise.