Dell Vostro 3550

Dacă vă plac laptopurile Dell și în special cele Premium care oferă o configurație foarte bună și un design foarte elegant atunci un laptop Dell Vostro 3550 ar putea fi o posibilă alegre. Spun asta deoarece arată foarte bine, vine cu procesor Sandy Bridge și nu costă prea mult. Există 6 modele de Dell Vostro 3550 şi două configuraţii, deci fiecare configuraţie vine în trei culori (red, brown şi silver). mai precis, aveţi avea de ales între un Core i3 (cu 3 giga de RAM, 320 de giga, placă video integrată, tastatură iluminată şi cititor de amprentă) şi un Core i7 (cu 6 giga de RAM, 500 de giga spaţiu de stocare şi placă video AMD Radeon HD 6630M de 1 giga). Deci două configuraţii total diferite, una este de tip Business cu tastatură iluminată iar cealaltă este de gaming. Dacă aş avea bani le-aş cumpăra pe amândouă pe culoarea argintie deoarece sunt două laptopuri diferite pentru ocazii diferite. Alternative la preţuri diferite şi oferite tot de acest producător sunt modelele Vostro 3750 şi Vostro 3350. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Laptop Dell Vostro v130 3350 1
Capac
Laptop Dell Vostro v130 3350 2
Deschis

Specificaţii tehnice

Prima configuraţie după cum am precizat anterior este ceva mai slabă şi se adresează oamenilor de afaceri deci celor mai puţin pasionaţi de jocuri. Pe de altă parte, a doua este pe gustul oricărui gamer deoarece are 6 giga de RAM, cel mai bun procesor pentru laptopuri de pe piaţă şi o placă video decentă. În continuare voi prezenta asemănările dintre acestea două pentru a nu repeta aceleaşi specificaţii. Ambele procesoare fac parte din familia Sandy Bridge. Ecranul este unul LCD cu LED de 15.6 inci la o rezoluţie HD+ de 1366 cu 768 pixeli. Acest display vine cu protecţie anti-glare (anti-orbire) deci puteţi să-l folosiţi şi în spaţii luminoase sau deschise (parc, maşină, lângă un geam sau chiar şi pe stradă).

Memoria RAM este de tip DDR3 la 1333 MHz şi poate fi upgradată până la 8 giga. Hardul este de tip SATA la 7200 de rotaţii pe minut. Placa video dedicată de pe cel cu i7 are o memorie video de 1 giga şi este un model pe 128 de biţi. Mai jos am pus un clip Youtube ca să vă faceţi o idee cam care sunt performanţele sale, numai că am găsim un clip exact cu acea placă video ci cu una similară de la acelaşi producător.

Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii Vostro 3550 vine cu unitate DVD, difuzoare stereo de 4 W, cititor de carduri, cameră web de 2 MP, o ieşire audio, eSATA, port VGA, mufă RJ-45, două USB-uri 3.0, PCMCIA, port HDMi, un port USB 2.0, microfon, bluetooth şi Wi-Fi.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: există două configuraţii interesante pentru două categorii de persoane, arată foarte bine, preţul este pe măsura performanţelor, vine cu Windows 7, oferă o autonomie de la 4 la 5 ore şi este oferit de un producător bun.

Ca minusuri: are doar un USB 2.0, dar cred că un HUB USB ar rezolva problema cu un cost redus.

Concluzie

Un laptop Dell Vostro 3550 ca acesta ar putea fi următorul tău laptop dacă beneficiaţi de un buget generos şi cu siguranţă vei fi mulţumit de el.

Te-ar mai putea interesa