Dell Vostro 3360

Acest laptop Dell Vostro 3360 e unul de tip business și face parte din noua serie Vostro care are procesoare Sandy Bridge. Se observă din poze dar și din clip că design-ul e ceva mai diferit. În mare, arată cam la fel cu predecesoarele. Se poate observa că tastatura e depărtată și înconjurată de o dungă argintie, iar partea din spate e neagră lucioasă. Cu siguranță o să mai apară și alte modele, momentan există unul cu Core i5 IvyBridge, 4GB de RAM și SSD+SATA. Carcasa e realizată din plastic și aluminiu ca și la modelele anterioare. Acest laptop numit Vostro 3360 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Procesorul cu care vine un astfel de laptop e Core i5-3317U de 1.7 GHz. Are un consum mic, astfel că bateria sa de 4 celule poate să ofere până la 4-5 ore. Ecranul mat LCD LED de 13.3 inci are o rezoluție bună – HD+. Chiar dacă pare mic, e suficient de mare pentru navigare, aplicații și alte activități simple. Capacitatea de RAM e de 4GB la 1600 MHz și nu e un minus că nu puteți upgrada la 8GB deoarece nu sunt aplicații care să necesită atâta memorie. Deci vă recomand doar Windows 7 64 de biți în caz că vă gândiți să reinstalați sistemul de operare. Vine cu două tipuri de medii de stocare SATA+SSD, adică 500 GB + 32GB.

Cât despre placa video, e una integrată din seria HD Graphics model 4000. Aceasta se găsește la toate modele IvyBridge de tip Core i. Nu e cu mult mai performantă decât predecesoarea dar cu siguranță e mai eficientă ca și procesorul. Dotările sale sunt următoarele: HDMI, VGA, bluetooth, baterie de 4 celule, USBuri 3.0, LAN, difuzoare etc. Are doar 1.67 kilograme și e destul de subțire. Autonomia bateriei poate să difere în funcție de setări sau aplicațiile folosite. Chiar dacă-i lipsește placa video dedicată, puteți viziona filme HD.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate oferi autonomie de până la 5 ore chiar dacă acumulatorul e de 4 celule, e robust, ușor, elegant, are tastatură iluminată iar ecranul e unul mat.

Minusuri: lipsă cititor de amprentă.

Concluzie

Acest Dell Vostro 3360 e unul dintre multele modele business de pe piață. O caracteristică a acestor modele e fiabilitatea care e rezultatul construcției foarte bune și eficiente a laptopului. Îl recomand celor care vor performanță și calitate, iar pentru a vedea mai bine cum arată, v-am pus acel clip:

Lasă un comentariu