Dell Vostro 3360

Acest laptop Dell Vostro 3360 e unul de tip business și face parte din noua serie Vostro care are procesoare Sandy Bridge. Se observă din poze dar și din clip că design-ul e ceva mai diferit. În mare, arată cam la fel cu predecesoarele. Se poate observa că tastatura e depărtată și înconjurată de o dungă argintie, iar partea din spate e neagră lucioasă. Cu siguranță o să mai apară și alte modele, momentan există unul cu Core i5 IvyBridge, 4GB de RAM și SSD+SATA. Carcasa e realizată din plastic și aluminiu ca și la modelele anterioare. Acest laptop numit Vostro 3360 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Procesorul cu care vine un astfel de laptop e Core i5-3317U de 1.7 GHz. Are un consum mic, astfel că bateria sa de 4 celule poate să ofere până la 4-5 ore. Ecranul mat LCD LED de 13.3 inci are o rezoluție bună – HD+. Chiar dacă pare mic, e suficient de mare pentru navigare, aplicații și alte activități simple. Capacitatea de RAM e de 4GB la 1600 MHz și nu e un minus că nu puteți upgrada la 8GB deoarece nu sunt aplicații care să necesită atâta memorie. Deci vă recomand doar Windows 7 64 de biți în caz că vă gândiți să reinstalați sistemul de operare. Vine cu două tipuri de medii de stocare SATA+SSD, adică 500 GB + 32GB.

Cât despre placa video, e una integrată din seria HD Graphics model 4000. Aceasta se găsește la toate modele IvyBridge de tip Core i. Nu e cu mult mai performantă decât predecesoarea dar cu siguranță e mai eficientă ca și procesorul. Dotările sale sunt următoarele: HDMI, VGA, bluetooth, baterie de 4 celule, USBuri 3.0, LAN, difuzoare etc. Are doar 1.67 kilograme și e destul de subțire. Autonomia bateriei poate să difere în funcție de setări sau aplicațiile folosite. Chiar dacă-i lipsește placa video dedicată, puteți viziona filme HD.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate oferi autonomie de până la 5 ore chiar dacă acumulatorul e de 4 celule, e robust, ușor, elegant, are tastatură iluminată iar ecranul e unul mat.

Minusuri: lipsă cititor de amprentă.

Concluzie

Acest Dell Vostro 3360 e unul dintre multele modele business de pe piață. O caracteristică a acestor modele e fiabilitatea care e rezultatul construcției foarte bune și eficiente a laptopului. Îl recomand celor care vor performanță și calitate, iar pentru a vedea mai bine cum arată, v-am pus acel clip:

Te-ar mai putea interesa