Dell Vostro 3350

Un laptop Premium de tip multimedia/business este acest laptop Dell Vostro 3350 care vine cu o configurație de ultimă generație, un design elegant și o carcasă robustă (metalică). Acest model are un procesor Sandy Bridge model i5, 6 giga de RAM, placă video dedicată și pe lângă configurația decentă vine cu o autonomie de lucru de peste 7 ore datorită bateriei de 8 celule. După cum vedeți în poze, nu este un laptop obișnuit ci unul modern, subțire și portabil datorită dimensiunilor reduse. Să nu vă lăsați păcăliți de dimensiunile sale reduse deoarece performanțele sunt impresionante și acesta este unul dintre cele mai bune laptopuri de 13 inci de pe piață. Dacă vreți un laptop dedicat jocurilor atunci alegeți un Vostro 3450 sau un Vostro 3550. Acest Dell 3350 vine în două culori (brown și red). Vostro 3350 are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar dacă nu beneficiați de un asemenea buget, puteți opta pentru un alt model care arată identic cu acesta

Poze

Capac
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul este unul din familia Sandy Bridge și aici vorbim despre modelul Core i5-2520M. Acesta are o frecvență de 2.5 GHz, cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Ecranul de 13.3 inci are o rezoluție de 1366 cu 768 adică HD+ și este unul de tip LCD LED cu protecție Anti-Glare. Capacitatea memorie RAM DDR3 este 6 giga la o frecvență de 1333 MHz.

Hard-ul Serial ATA are o capacitate de 750 de giga la o viteză de 7200 de rotații pe minut. Acest model vine cu două plăci video, fiecare având rolul ei. Cea integrată HD Graphics 3000 poate fi utilă atunci când nu vă jucați jocuri, doriți să vizionați un film sau doriți o autonomie mare pe durata unei călătorii. Cea dedicată AMD Radeon HD 6470 chiar dacă are o memorie video de 512 MB și este o placă video pe 64 de biți face față jocurilor mai noi dar și filmelor Blu-Ray.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Dell 3350 vine cu unitate DVD, cititor de carduri, cameră web de 2.0 MP, două USB-uri 3.0, eSATA (USB 2.0), ieșire audio, microfon, port HDMI, port VGA, mufă RJ-45, Wi-Fi și bluetooth.

Păreri pro și contra achiziției

Dell Vostro 3350 are o autonomie de circa 7 ore datorită acumulatorului de 8 celule. Are o greutate de circa 2 kilograme datorită faptului că s-au folosit materiale ușoare și robuste. Sistemul de operare Windows 7 este oferit cadou odată cu achiziția laptopului.

Nu vine cu tastatură numerică, dar vine cu cititor de amprentă.

Concluzie

Acest laptop Dell Vostro 3350 este un model destul de reușit și de aceea îl recomand. Poate fi un gadget performant, elegant și ideal pentru cei care doresc unul pentru călătorii, din păcate nu oricine își poate permite unul.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Dell Vostro 3350”

  1. Probabil cel mai echilibrat model din seria Vostro momentan disponibila, ofera cate putin din toate: filme, jocuri, internet, muzica etc. Deci cam de ce a-i avea nevoie in fiecare zi ori de cate ori esti stresat de la lucru. Nu am vrut sa optez pentru ceva mai bun deoarece nu prea avea rost, pentru ca nu as folosi mai mult in special ca nu sunt maniac cu jocurile si vroiam ceva mai special adica un model de tip Premium de la Dell.

Comentariile sunt închise.