Dell Vostro 260 MT

Acest sistem desktop Dell Vostro 260 MT e soluția ideală de tip office/business deoarece e ieftin și fiabil. Chiar dacă configurația sa nu e una foarte performantă, procesorul Intel Pentium Dual Core G630 își face treaba și cu el puteți viziona chiar și unele filme 1080p. Spun asta în caz că doriți să luați pentru uz casnic. Însă dacă doriți să încercați și niște jocuri, fi optați pentru altul (cu sursă mai mare) fie alegeți o placă video dedicată cu consum redus (să necesite doar o sursă de 300 W). Poate fi o alternativă mult mai bună la un laptop deoarece are o mulțime de porturi USB 2.0 (8) și deci puteți conecta o mulțime de periferice la el. E o alternativă mai mică și accesibilă la Vostro 460 MT. Acest Vostro 260 MT are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Specificații tehnice

Procesorul cu care vine acest desktop e unul foarte bun chiar și dacă vă gândiți să instalați Windows 7 pe el. Chiar și memoria RAM e suficientă și nu necesită upgrade-uri (2x2GB – Dual Channel). Placa de bază e una cu chipset Intel H61 și are rețea integrată, sunet integrat și o placă video integrată Intel GMA X2000. Chiar dacă nu e una prea performantă, e decentă pentru aplicații și chiar și filme de tip 720p.

Spațiul de stocare e destul de modic – 320GB – însă performanțele sunt peste medie și se datorează faptului că e de tip SATA III. Carcasa sa e una de tip Middletower și e dotată cu o sursă de 300W, DVD-RW și următoarele porturi: RJ-45, ieșire HDMI, ieșire VGA, audio și opt USBuri 2.0. Alături de aceasta veți primi și două periferice utile marca Dell (mouse și tastatură). Chiar dacă Ubuntu nu e cel mai bun sistem de operare de pe piață nu necesită antivirus și nici prea multe resurse hardware.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: accesibil, fiabil, funcțional (multe porturi), configurația sa e mai mult decât decentă, multitasking foarte bun și vă recomand un monitor marca Dell alături de acesta.

Minusuri: placa video integrată nu e chiar cea mai bună de pe piață dar e numai bună pentru utilizare office.

Concluzie

Dell Vostro 260 MT e recomandarea mea deoarece e cel mai ieftin desktop de la acest producător și e numai bun pentru cei care au nevoie de un model office pentru acasă sau la locul de muncă. Poate fi o investiție inteligentă chiar și pentru companii, iar jos am pus și un clip de prezentare a modelelor din seria 260:

Te-ar mai putea interesa