Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dell Venue Pro 3G

Mai nou și Dell produce telefoane și tablete la prețuri mici și materialele folosite sunt de o calitate superioară. Acest telefon mobil Dell Venue Pro 3G Black este un model destul de reușit și aici mă refer la design și funcționalitate. Acest telefon este un model cu Windows Mobile Phone 7 deci este un smartphone puțin mai scump decât unul cu Android. Mie îmi plac mai mult cele cu Android deoarece sistemul de operare se mișcă mai bine. Dell Venue are un preț bun Vezi prețul special de azi iar o alternativă mai ieftină este Dell Streak 3G care are un ecran de 5 inci, e și tabletă și vine cu Android versiunea 1.6 ce poate fi upgradat la versiunea 2.2 Froyo.

Poze

Spatele

Meniu

Specificații tehnice

Cântărește undeva la 190 de grame și vine cu un ecran tactil de 4.1 inci. Acest display are o rezoluție de 480 cu 800 pixeli și este de tip AMOLED de 16 milioane de culori. Dell Venue Pro vine cu tastatură numerică, protecție superioară a ecranului de tip Gorilla, accelerometru, senzor de proximitate și multi-touch.

Pe partea de comunicații are GPRS și EDGE clasa 10, 3G HSDPA cu 7.2 Mbps, bluetooth v2.1 cu A2DP și Wi-Fi. La capitolele porturi și multimedia are mufă 3.5 mm, microUSB 2.0 și cameră foto de 5 MP cu autofocus și blitz de tip LED. Poate filma la calitate HD și fotografiile ies la rezoluții de 2592cu 1944 pixeli. Memoria internă poate fi mărită de exemplu cu un carde 16 giga, iar cea RAM are o capacitate de 512 MB.

Acest smartphone vine cu un procesor de 1 GHz de tip Scorpion care e destul de performant pentru ca sistemul de operare Microsoft Windows Phone 7 să se miște instantaneu. Mai are browser HTML, radio FM cu RDS, GPS cu A-GPS, busolă digitală, player media și multe alte aplicații utile.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: acest Venue Pro are o baterie de 1400 mAh care oferă o autonomie de 7 ore de convorbiri, are un design foarte reușit, specificații tehnice sunt satisfăcătoare iar carcasa este realizată din materiale foarte bune (subțiri și robuste).

Ca minusuri: prețul este destul de mare pentru un telefon, este chiar mai scump decât o tabletă obișnuită.

Concluzie

Acest mobil numit Dell Venue Pro 3G Black este un gadget compact și performant care se adresează celor pasionați de sistemul de operare Windows și produsele marca Dell. În general acest producător realizează numai produse de succes pe toate planurile.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Iulius

    L-am vazut pe viu si pot sa va spun ca arata foarte bine. Nu are Android dar sistemul Windows 7 pentru telefoane se comporta impecabil.

  • Puppy Eyss

    Buna ziua, ma puteti indruma si pe mine cum sa setez internetul la el? Am ales acest telefon pentru ca are tastatura fizica, si ecran mare, dar chiar nu ma pricep la sisteme de operare, etc. NU stiu cum sa configurez netul si sa instalez whats app, facebook, google. Am cartela de la RDS, dar ei te tin cam 20, 25 de minute pe fir, pana raspunde cineva. Telefonul arata excellent, sunt bucuroasa ca am dat de el, dar sper sa il pot si folosi. multumesc.

Lasă un comentariu