Dell UZ2715H UltraSharp, monitor IPS de 27 inci

Monitorul LED Dell UZ2715H e unul din segmentul business și se poate observa și după designul său, iar dacă nu aveți un monitor bun pentru acasă, acesta poate fi acela. Chiar dacă pare cam scump, prețul e justificat deoarece are panou IPS, porturi USB, DisplayPort, difuzoare și cameră integrată. La prima vedere pare să fie un monitor cu pivot, însă e vorba de un monitor simplu dar ecranul poate fi ajustat pentru a obține cea mai bună claritate. Designul e același la mai toate modelele UltraSharp – ramă neagră și stand argintiu. Îl puteți conecta la orice desktop deoarece are porturi video diversificate.

În general, seria UltraSharp nu e accesibilă oricui iar pentru cei care vor ceva mai ieftin, le recomand modelul de 24 de inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Perifericul
Perifericul

Display-ul său de 27 de inci e unul cu panoul IPS deci unghiurile de vizibilitate vor fi de 178 grade, care sunt mult mai mari decât la panourile obișnuite. Astfel imaginea 1080p va fi clară din orice punct și contrastul dinamic are și el un rol important.

Alte caracteristici de imagine care ar trebuie menționate sunt: iluminarea de 300 cd/mp, rezoluția FullHD, aspectul 16 pe 9 și altele. Facilitățile oferite de acest monitor sunt destule: montare VESA, difuzoare de 5 W și cam atât. Unele monitoare au și tuner TV incorporat dar acelea sunt mult mai scumpe. Ca și porturi are cam tot vă doriți iar DVI ar fi fost inutil deoarece are în schimb VGA, HDMI, DisplayPort etc. Prin HDMI și DisplayPort este redată cel mai bine calitatea video.

Caracteristicile speciale ale acestui model sunt: cameră integrată cu senzor de 2MP și filmare 1080p, cele 3 USBuri și intrarea de tip DisplayPort. Adică acestea nu sunt prezente la orice monitor.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale care le-am menționat mai sus, claritatea imaginii, sunet decent pentru niște difuzoare integrate, montare pe perete și arată bine.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Puteți alege un Dell UZ2715H dacă vă interesează fiabilitatea dar și calitatea imaginii. În general monitoarele de 27 de inci sunt mai scumpe și mai mare decât acesta nu veți găsi. Bineînțeles, mai există și monitoarele ultra wide (aspect 21 pe 9) care pot fi chiar și de 29 de inci.

Te-ar mai putea interesa