Dell UZ2315H UltraSharp, monitor IPS de 23 inci

Monitorul IPS Dell UZ2315H e o alegere excelentă pentru cei care vor un model office/business. Spun asta deoarece are porturi USB 3.0, DisplayPort, difuzoare, ecran FullHD și altele. Nu are pivot cum e la unele modele dar poate că nici nu aveați nevoie de el. Pe viitor vom vedea mai multe monitoare cu imagine Ultra HD, dar acuma nu prea există conținut media corespunzător. Monitoarele Retina sunt bune pentru cei ce editează sau proiectează și caută un plus de detalii. CU siguranță, nu sunt la fel de ieftine precum acesta ori alte modele de 23 de inci.

Cu siguranță ați observat că nu e cel mai ieftin monitor de 23 de inci dar trebuie ținut cont și de caracteristicile speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Perifericul
Perifericul

După cum am precizat mai sus, are o imagine de 23 inci iar detaliile se pot observa destul de ușor. Puteți viziona fără probleme filme 1080p dar și la o calitate inferioară. Panoul IPS e foarte important deoarece mărește claritatea imaginii oferind unghiuri de vizibilitate de 178 grade pe verticală și orizontală.

Celelalte caracteristici tehnice sunt: timp de răspuns de 8 ms, iluminare de 300 cd/mp, contrast dinamic mare etc. Ca și facilită oferă: montare VESA, difuzoare integrate și porturile USB. Acele USBuri sunt de tip 3.0 downstream (sunt două) și unul de tip upstream. Bineînțeles, mai sunt și alte porturi video: VGA, DisplayPort, port audio, două HDMIuri și cam atât. Toate acestea sunt foarte utile cât timp desktopul nu oferă porturile mai la îndemână. Camera web e excelentă pentru video convorbiri și altele, iar spre deosebire de multe, aceasta poate filme 1080p.

Plusuri: are cameră web integrată de 2MP, porturi video excelente, design robust, porturile USB și calitatea imaginii.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Dell UZ2315H nu poate fi comparat cu oricare alt monitor datorită acelor caracteristici speciale. Clipul de jos e cu acest model și vă puteți face o idee despre el și cam cum arată din diverse unghiuri. Eu zic că merită și nu orice brand oferă astfel de monitoare. Puteți să-l folosiți chiar și cu un desktop de gaming dacă vă plac jocurile deoarece are caracteristici tehnice bune.

Te-ar mai putea interesa