Dell UZ2215H UltraSharp, monitor profesionist

Dacă te interesează un monitor pentru la lucru (editare foto și video) atunci îți recomand monitorul Dell UZ2215H. Acesta e unul UltraSharp cu diagonala ecranului de 21,5 inci și cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Mai mult, panoul e unul IPS ceea ce înseamnă că aveți parte de unghiuri de vizibilitate excelente.

Prețul acestui periferic nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Poți conecta orice PC la el deoarece e dotat cu multiple porturi, de la VGA la DisplayPort și HDMI.
Am pus alături și o imagine pentru a-ți face o părere despre cum arată. Poți observa că designul e unul special în comparație cu cel al generațiilor anterioare.

Perifericul
Perifericul

Ca specificații se poate lăuda cu panoul IPS, rezoluția Full HD și multitudinea de porturi. Din păcate, acest panel nu are un timp de răspuns prea bun în comparație cu modelele TN și de aceea are 8 milisecunde. Ecranul are o diagonală decentă de 21,5 inci (UZ2715H are 27 inci) și asta îl face ușor de poziționat în spații înghesuite.
Poate te vei întreba ce e așa mai special la acest monitor față de generațiile anterioare de UltraSharp-uri ori față de concurență, iar răspunsul ar fi că vine cu cameră web care facilitează vorbirea pe Skype.

Pro achiziția acestui model ar fi disponibilitatea boxelor, că poate fi montat pe perete, diversele porturi (VGA, USB 3.0, HDMI, DisplayPort), imaginea clară și unghiurile de vizibilitate 178/178 grade. Având cameră de tip web nu o să mai trebuiască să dați bani pe așa ceva și nici nu o să trebuiască să vă stresați cu montarea uneia pe ecran (știm cu toții că și arată cam nașpa o cameră montată pe ecran).
Ca minusuri aș menționa că are un timp de răspuns de 8 milisecunde și că nu are o rezoluție mai mare.

De final pot să spun despre modelul acesta că e perfect pentru cineva în căutarea unui model profesionist de la un brand care se respectă. Consumul de resurse nu e deloc mare, acest lucru putând fi văzut de pe urma puterii de 23W.

Te-ar mai putea interesa