Dell U2713HM, monitor LED

Dell e cunoscut pentru monitoarele sale foarte bune, iar un nou model lansat de ei e acest Dell U2713HM care e un monitor profesionist, evident pentru profesioniști. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e mai piperat, dar l-ai cumpăra deoarece are ecran LED AH IPS ceea ce înseamnă Advanced High Performance In Plane Switching, iar rezoluția e WQHD. Dell P2312H ar fi o alternativă dacă nu aveți bani pentru acest model, dar eu vi-l recomand pe acesta deoarece are un aspect foarte interesant și cel mai important e foarte performant.

Poze

U2713HM e un model foarte bun care și arată de nota 10, iar acest lucru se poate vedea din pozele de alături. Ecranul e foarte mare deoarece e de 27 de inci, iar acest lucru se poate vedea din imaginile de alături, dar și din preview-ul video de la final. Clipurile video se vor putea vedea la calitate maximă și asta datorită rezoluției mari.

Monitorul din față
Din spate

Specificaţii tehnice

Dell U2713HM e un model foarte bun și asta nu doar datorită rezoluției de 27 de inci, ci datorită tehnologiilor incorporate. Ecranul e unul LED și e foarte clar datorită rezoluției foarte mari. Tehnologia cu care e dotat acest monitor e AH IPS, iar față de cea IPS aceasta e mai bună pentru că oferă unghiuri de vizibilitate mai bune, dar și o luminozitate excelentă.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; raportul dintre preț și calitate e decent; vine cu toate porturile disponibile pe piață, printre care se numără USB 3, HDMI, VGA și DisplayPort; greutatea e una mică de 5 kilograme; puterea consumată e de 100W și dacă ne gândim bine atunci nu e deloc mare deoarece are un ecran mare și multe tehnologii de îmbunătățire a imaginii.
Contra: nimic.

Concluzie

U2713HM e un monitor foarte bun care are un preț ceva mai piperat, dar o să vedeți că e foarte bun la jocuri și alte operațiuni mai costisitoare. Din preview-ul de alături se poate vedea cât de bine arată acest monitor și din review o să vedeți principalele caracteristici ale sale. Referitor la standarde trebuie spus că acest monitor respectă foarte multe și acest lucru te va ajuta în sensul că te asigură că te asigură că beneficiezi de un aparat testat care nu-ți va face rău.

Te-ar mai putea interesa