Dell U2711

Dell U2711 e un monitor LCD cu panel IPS a cărui diagonală e de 27 de inci. E soluția perfectă pentru cineva în căutarea unui monitor profesional sau de gaming. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condiția în care panoul e IPS, are o rezoluție mare de 2560 x 1440 pixeli, vine cu multe facilități și porturi.
Dacă sunteți de părere că e scump atunci vă invit să vă uitați al prețul lui Samsung S27B970D care e dublu, în condițiile în care monitorul știe cam același lucru să facă.

Poze

Se poate observa că are un design clasic Dell și ne putem da seama imediat că e vorba despre un monitor profesional. Aveți posibilitatea de a-l ridica pe picior așa încât să-l reglați în funcție de necesități. Nu se vede din poza a doua, dar monitorul are foarte multe porturi utile printre care se numără HDMI și noul DisplayPort.

Din față
Din față
Spatele
Spatele

Specificaţii tehnice

Dell UltraSharp U2711 e un monitor pentru cei care vor mai mult. Vine cu o diagonală de 27 de inci și o rezoluție de 2560×1440 pixeli care poate afișa fără pierderi de detalii imagini cu mulți megapixeli. Ecranul fiind unul IPS înseamnă că din orice unghi vă uitați la el o să vedeți imaginea foarte clar, iar asta o să vă ajute și la vizionarea filmelor alături de prieteni.
Având un ecran foarte mare este normal ca ecranul să consume ceva mai mult curent și de aceea are un consum de undeva la 113W.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate (a imaginii afișate) și preț e foarte bun; e plug and play și din această cauză pentru a beneficia de niște culori și imagini clare nu trebuie neaparat să îl reglați; vine cu porturi digitale, cât și de tip analog făcând posibilă conectarea oricărui timp de PC; ecranul e unul mare; rezoluția mare face ca filmele, pozele la rezoluții înalte și jocurile să se vadă foarte bine.
Contra: ecranul nu e unul LED; costă cam mult.

Concluzie

E un monitor acre costă mult în comparație cu modele 1080p, dar e cel mai ieftin monitor cu rezoluție 2560 pe 1440. În mod normal nu trebuie reglat, dar dacă sunteți maniaci atunci puteți utiliza un aparat de tip colorimetru DataColor SPYDER 3 ori ceva de genul pentru a-l face să afișeze imaginile și mai calitativ.

Te-ar mai putea interesa