Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dell U2312HM

Dacă vrei un monitor IPS la preț accesibil atunci monitorul LED Dell U2312HM ar fi una dintre cele mai bune variante datorită faptului că are o diagonală de 23 țoli, port digital (pe lângă cel analog) și o garanțe mare de 3 ani care poate fi extinsă la ani. 😉 Multe magazine îl prezintă ca fiind un LCD, dar oficial e LED cu IPS. Față de ecranele normale TN acesta cu IPS are unghiuri de vizibilitate mult mai bune. Astfel, dacă o să vă uitați la imagini pe monitor din lateral atunci o să le vedeți foarte clar, ceea ce pe un panel TN nu se poate.

Prețul bun Vezi prețul special de azi. Prețul depinde în general de promoțiile magazinelor, dar și de furnizorii acestora. Având în vedere că U2312HM e dotat cu tehnologie IPS, că e Dell și că e de calitate nu cred că are un preț exagerat dat fiind că la partea de fiabilitate stă foarte bine.

Poze

U2312HM arată similar modelului U2412M care are 24 inci.

Din faţă

Lateral

Specificaţii tehnice

Dell U2312HM are o diagonală mai mică decât a modelului ST2420L, dar astfel are un consum de energie și mai redus. La 23 de inci e foarte bun pentru vizionat filme la calitate Blu-ray deoarece are o rezoluție normală de 1920 pe 1080 puncte.

U2312HM poate fi montat pe perete, dar nu are facilități pentru vizionarea posturilor TV sau boxe integrate. Alte facilități ar fi porturile VGA, DVI și USB.

Dacă sunteți o persoană verde atunci trebuie știut că acest periferic consumă undeva la 30W și e de doar 6,4 kilograme ceea ce îl face ușor de ajustat pe înălțime, dar și ușor de montat pe perete.

Păreri pro şi contra

Pro: are atât port digital cât și analog (multe monitoare moderna au doar porturi digitale), ecranul are unghiuri bune de vizibilitate datorită tehnologiei IPS, diagonala e mare (de 23 inci), prețul e sub 1000 lei, iar garanția e de 3 ani.
Contra: nu are HDMI.

Concluzie

Dell U2312HM este un monitor care are până și porturi USB (cinci la număr) și ar fi util mai mult segmentului business, dar poate fi utilizat cu succes acasă și de cei care sunt liber profesioniști sau care am pretenții de la un monitor. Alături este un preview al unghiurilor de vizibilitate ale monitorului U2312HM.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu