Dell Studio XPS 8300

Unul dintre cele mai performante calculatoare oferite de acest producător este acest sistem desktop PC Dell Studio XPS 8300 care vine cu procesor Sandy Bridge, 6 giga de RAM, placă video de 1 giga pe 128 de biți și o mulțime de dotări utile. Carcasa vine într-un design negru-lucios în partea frontală cu multe porturi poziționate în diverse locuri. Cu această configurație puteți juca de exemplu un Crysis 2 la maxim dar și alte jocuri, depinde de preferințele fiecăruia. Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar două sistem pentru un buget ceva mai mic sunt Dell Inspiron Zino HD și Dell Inspiron 620 MT. Aceste două alternative sunt și ele destul de bune în ceea ce privesc jocurile dar pentru performanță maximă recomand acest XPS 8300.

Poze

Cam așa arată
La interior

Specificații tehnice

Studio XPS 8300 vine cu procesor Core i7 model 2600 care este un Sandy Bridge foarte bun. Acesta are o frecvență de 3.4 GHz, cache de 8 MB și tehnologie 32 nm. Placa de bază are rețea integrată, un slot PCI Express x16, trei sloturi PCI Express x1 și sunet integrat THX TruStudio PC 7.1. Capacitatea memoriei RAM este de 6 giga de tip DDR3 la 1333 MHz. Hardul este unul SATA II de 1 TB la 7200 RPM.

Unitatea vine cu unitate Blu-Ray, cititor de carduri și sursă de 460 de W. Placa video AMD Radeon 6770 are o memorie video de 1 giga GDDR5 pe 128 de biți. Cu aceasta puteți juca orice joc la detalii aproape maxime. Vine cu periferice (mouse + tastatură) marca Dell cu interfață USB. La partea de porturi are opt USB-uri 2.0 (două în față, 4 în spate și două în tavan), eSATA, SPDIF optic, port HDMI, mufe 7.1 standarde, intrare audio tavan etc. Deci destule porturi pentru a conecta un monitor cu imagine Full HD, periferice și de ce nu un sistem audio performant de ultimă generație. Dacă vreți să faceți o achiziție cu adevărat bună, puteați opta pentru un monitor 3D de la Samsung pentru ca imaginile să ia viață atât în jocuri cât și în filme.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Dell Studio XPS 8300 vine cu o configurație peste așteptări, sistemul de operare Windows 7 este ideal pentru ca performanțele să fie maxime, design elegant, preț competitiv și este oferit de un producător foarte bun. Deci sunt destule motive pentru a-l cumpăra și recunosc că mai sunt și altele dar acestea ar fi cele mai importante.

Ca minusuri: putea să mai aibe un SSD pe care să fie instalate Windows-ul și jocurile (de viitorul posesor), iar cel SATA II poate fi util pentru stocarea fișierelor de tip media și kituri.

Concluzie

Acest sistem desktop PC numit Dell Studio XPS 8300 este o alternativă ieftină la un Alienware care consumă foarte mult și bineînțeles costă ceva mai mult.

Te-ar mai putea interesa