Dell Studio XPS 16

Un laptop de tip Premium de la Dell este acest laptop Dell Studio XPS 16 care vine cu procesor Core 2 Duo, rezoluție Full HD, 4 giga de RAM și placă video dedicată de 1 giga pe 128 biți. Deci are o configurație decentă pentru a juca niște jocuri. Tastatura seamănă cu cea a laptopurilor HP dar design-ul de culoare roșie este unul unic. Carcasa este suficient de rigidă și deci poate fi un gadget portabil foarte performant. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca alternativă la un Dell XPS 16. Deci dacă vă plac filmele și jocurile acest model poate fi cel mai ideal model pentru dumneavoastră.

Poze

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Core 2 Duo model P8700 care are tehnologie 45 nm, frecvență de 2,5 GHz, FSB 1066 MHz și cache de 3 MB. Deci este un procesor suficient de performant și acesta ar fi soluția ideală pentru cei ce nu doresc să se complice cu două plăci video. Ecranul LCD cu tehnologie LED are o rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli și o diagonală de 15,6 inci.

Memoria RAM are o capacitate de 4 giga la o frecvență de 1066 MHz și este de tip DDR3. Aceasta poate fi mărită după preferință până la 8 giga, dar numai prin înlocuirea a cel puțin a unei memorii. Spațiul de stocare al hardului este de 320 de giga și acesta are o viteză de 7200 de rotații pe minut. Placa video ATI Mobility Radeon HD 4670 este una dedicată cu o memorie video de 1 giga pe 128 de biți deci una destul de performantă pentru a juca orice joc la detalii maxime.

La capitolele multimedia, porturi și comunicații Dell Studio XPS 16 are difuzoare stereo de 7 W, unitate DVD, cameră web, port VGA, port pentru ecran, două ieșiri audio, ESATA, microfon, Firewire, două USB-uri 2.0, PCMCIA, port HDMI, bluetooth și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți, autonomie de lucru a bateriei de 6 celule este undeva la trei ore, configurație decentă pentru jocuri, arată foarte bine și vine de la un producător foarte bun.

Ca minusuri: nu prea mi-a plăcut estetica tastaturii.

Concluzie

Acest laptop Dell Studio XPS 16 este unul de tip Premium și îl recomand celor care doresc un laptop elegant și performant în același timp, dar și celor care sunt dispuși să dea ceva bani pe un asemenea Dell.

Te-ar mai putea interesa