Dell ST2420L

Monitorul LED Dell ST2420L de 24 inci e unul cu conexiuni digitale cum ar fi DVI și VGA, iar panoul e unul de top TN. Diagonala ecranului de 24 de inci îl face un monitor ideal pentru acele persoane care urmăresc filme pe calculator și un alt punct care-l face ideal pentru filmele Blu-ray e rezoluția de 1920 pe 1080 pixeli. E bun și pentru cei pasionați de jocuri deoarece are un timp de răspuns decent de 5 milisecunde, însă ideal erau două milisecunde. Dacă sunteți o persoană care jucați jocuri din când în când atunci Dell ST2420L ar fi ideal pentru dumneavoastră. Pasionații de jocuri preferă monitoarele cu 2ms cum e S2230MX.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Nu e mare pentru ST2420L dacă luăm în considerare că are un ecran de 24 țoli, două tipuri de porturi digitale și că e făcut de un brand foarte cunoscut și apreciat – DELL. (Are o garanție de 3 ani și asta cred că spune că Dell e cel mai tare.) Despre raportul dintre preț și calitate pot spune că e excelent.

Poze

E subţire
Un film

Specificaţii tehnice

Dell ST2420L e un monitor LED de ultimă generație care are o diagonală de dimensiune peste medie – 24 inch. Este perfect pentru filme și jocuri 1080p deoarece suportă acest format nativ. De asemenea pot fi conectate laptopuri, camere sau alte dispozitive prin porturile digitale, dar și prin cel analog.

Având în vedere că Dell ST2420L are 24 țoli nu cred că un consum de 20 W e unul mare pentru un astfel de monitor, iar acest consum mic e datorat tehnologiei LED care e foarte prietenoasă cu mediul înconjurător.

Nu are facilități speciale cum ar fi difuzoare sau tuner TV dar greutate de undeva la 4 kilograme nu e mare și aș putea spune că îl face… portabil.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are o garanție mare de 36 de luni, prețul e de sub 1000 lei, are atât porturi digitale cât și de tip analog (VGA), iar consumul de curent nu e mare.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ești un împătimit al filmelor Blu-ray sau HD atunci acest monitor ar fi unul dintre cele mai bune pentru așa ceva. E bun și pentru jocuri, dar nu știu dacă nu gamerii preferă monitoare de dimensiuni mai mici cum ar fi S2230MX. Alături e un preview al modelului de față (ST2420L) comparat cu unul LCD.

Te-ar mai putea interesa