Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dell ST2220L

Un astfel de monitor LCD Dell ST2220L e numai bun pentru cei care au un desktop marca Dell şi doresc un monitor de la acelaşi producător. Are un design elegant cu rezoluţie bineînţeles Full HD deoarece diagonala sa e una pe măsură – 21.5 inci (corespunde pentru 54,6 cm). E un LCD cu consum mic de energie şi cu specificaţii tehnice decente dacă e să le raportăm la preţul oferit. Chiar dacă nu e chiar aşa de competitiv pe piaţă datorită preţului uşor piperat, e un gadget calitativ. Pentru cei care nu am avut un monitor LCD ca acesta, ST2220L reprezintă o experienţă de nerefuzat pentru pasionaţii de filme, jocuri şi editări foto/video (în special datorită rezoluţiei mari). Poate fi conectat cu uşurinţă la un laptop sau la un desktop datorită intrărilor multiple. Un model mai mare dar cu un preţ accesibil e SX2330MX. ST2220L are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

E subţire

Un film

Specificaţii tehnice

Displayul acestui monitor e unul LCD de 22 inci cu spaţiu vizibil de 21.5 inci. Acesta are un timp de răspuns bun pentru jocuri şi filme – 5 ms. Celelalte caracteristici ale ecranului sunt: rezoluţia maximă de 1920 cu 1080 pixeli, contrastul tipic de 1000 la 1, contrastul dinamic de 8 milioane la 1, iluminarea de 250 cd/mp şi unghiurile de vizibilitate maximă de 160 de grade pe orizontală şi de 170 de grade pe verticală. Multe din aceste caracteristici le veţi găsi la majoritatea modelelor, mai puţin contrastul dinamic (claritatea imaginilor e una mult superioară LCD-urilor clasice).

La capitolul standarde, Dell ST2220L are: EPEAT Silver şi EnergyStar 5.0 (care se poate observa în consumul să de energie). E un monitor simplu care nu are boxe sau tuner TV, însă un sistem de montare VESA ar fi fost util (economisire de spaţiu). La capitolul conectivitate vine cu următoarele intrări: intrare VGA, HDMI şi DVI. Deci poate fi conectat chiar şi la console hardware gen PS 3 sau playere media performante.

Mai sunt şi alte caracteristici ale acestui monitor Dell ST2220L care nu vi le-am spus: securitate Kensington lock (conector andocare), greutatea de 5,2 kilograme şi consumul de numai 28 de W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: contrastul dinamic (care e foarte mare pentru un LCD), rezoluţie Full HD+HDMI, design elegant şi e realizat din materiale de bună calitate.

Minusuri: nu vine cu tehnologie LED, care ar fi micşorat consumul şi ar fi mărit contrastul dinamic.

Concluzie

Monitorul LCD Dell ST2220L e recomandarea mea de la acest producător şi dacă nu aveţi nevoie de un model mare, ci de unul cu rezoluţie 1080p şi ieftin. Jos am postst un clip cu acest model şi cum arată în realitate:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu