Dell SE2717H, monitor multimedia cu FreeSync

Monitorul IPS Dell SE2717H e decent pentru acest buget și se adresează celor pasionați de jocuri datorită tehnologiei FreeSync. Aceasta nu e la fel de lăudată ca și G-Sync, dar poate vă limitați la un anumit buget și vreți un refresh mai bun când vă jucați. Bineînțeles, se adresează posesorilor de PCuri cu placă video AMD și nu GeForce. Diferențe sunt destul e vizibile de la un monitor clasic la unul de gaming. Cu siguranță, un monitor de gaming profesional poate costa chiar și dublu dacă are aceeași diagonală – 27 inci.

Arată destul de bine atât din față cât și din spate (spatele e lucios). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dell SE2717H

Un monitor atât de mare are dotări satisfăcătoare dar nu aș putea spune că e cel mai bun pentru jocuri. Puteți lua unul cu diagonală mai mică dacă credeți că aveți un birou mic, poate că vreți să vină cu un timp de răspuns de 1 ms și 75Hz. Totuși, un model puțin mai performant și cu diagonală mai mică poate avea același preț.

În final alegerea e a voastră și optați pentru care vi se pare mai avantajos. Dacă bugetul e limitat și vă plac serialele TV, atunci un ecran cât mai mare e mai interesant. Conținutul pachetului e acceptabil, dar nu e inclus și cablul HDMI, dar și așa nu costă foarte mult. Arată puțin diferit față de generația precedentă SE2716H (stativul are altă formă și ecranul e curbat) și merită să-l luați dacă mai jucați jocuri și nu vreți o imagine blurat, ci mai clară.

Păreri pro și contra

Dacă vă plac jocurile, trebuie să alegeți un monitor performant cum e cel de sus. Imaginea e destul de clară, refresh-ul e generos, unghiurile de vizibilitate sunt largi. IPS-urile sunt mai bune pentru gaming decât alte tipuri de panouri.

Dell SE2717H e puțin mai bun decât modelul din generația precedentă care a fost fost destul de bun pentru gaming. Jos am pus o prezentare cu despachetarea sa și și veți observa că instalarea e destul de simplă.

Te-ar mai putea interesa