Dell S2740L

Dell S2740L e un monitor pentru cei pretențioși, fiind fratele mai mare al modelului . Nu trebuie să vă inducă în eroare ecranul mare deoarece nu consumă deloc mult curent și poate fi considerat ca fiind un monitor eco la cei 21W care-i consumă. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și asta deoarece panoul nu e TN, ci IPS, iar asta presupune o imagine mai clară din punct de vedere al unghiului de vizibilitate și al culorilor.

Poze

Față de modelul de aproape 23 de inci nu arată mult diferit, piciorul fiind mai lung. Dacă vă deranjează acest picior atunci trebuie știut că perifericul poate fi mutat pe un suport și așa se mai eliberează și spațiu pe birou. Culoarea sa e neagră, iar piciorul e argintiu cu baza neagră. Din imaginea a doua se pot vedea și porturile care sunt HDMI, DVI, VGA și USB.

Din față
Porturi

Specificaţii tehnice

Monitorul S2740L are un ecran de 27 de inci, iar imaginea e clară deoarece are rezluție Full HD și un timp de răspuns de 7 milisecunde. Multă lume o să-l testeze la jocuri, dar eu nu știu dacă e chair așa de bun la acest tip de sarcină datorită ghosting-ului sau bleeding-ului. Adevărul e că un monitor de jocuri nu trebuie să aibă neaparat un timp de răspuns mic pentru a fi considera bun, ci și un refresh rate de minim 120 Hz.

Păreri pro şi contra

Pro: tehnologia IPS ajută la niște imagini mai clare din toate unghiurile; prețul nu e deloc mare având în vedere că arat atât porturi digitale cât și analogice; consumul de curent  e unul incredibil de mic; greutatea nu e delco mare și din această cauză o să poată fi montat cu ușurință pe un perete; e ideal pentru filme datorită mărimii ecranului și a rezoluției mari.
Contra: timpul de răspuns e cam mare.

Concluzie

Dacă vrei un monitor bun pentru vizionat filme Blu-ray, editat video sau foto atunci acest monitor LED Dell S2740L ar fi numai bun pentru tine. Poate fi utilizat cu succes și la jocuri, iar despre acest lucru vă puteți convinge din preview-ul de alături. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece e un aparat de tip plug and play precum majoritatea monitoarelor existente pe piață.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Dell S2740L”

  1. E foarte bun si la jocuri, dar acum depinde si cat de pretentios esti. Eu am o varianta mai mica si mi se pare foarte bun.

Comentariile sunt închise.