Dell S2340L, monitor LED IPS

Dell S2340L e un monitor LED IPS pentru pasionați care are o diagonală de 23 de inci și vine la pachet doar cu porturi digitale. Principalele caracteristici ale sale care trebuie lăudate sunt ecranul mare, porturile, consumul mic de curent, claritatea imaginilor… indiferent de unghi și faptul că e subțire, adică slim. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un excelent monitor care e foarte bun la gaming, dar și la proiectare.

Poze

Monitorul IPS S2340L e unul negru cu picior gri care are o diagonală a ecranului de 58 centimetri ceea ce e ideal pentru filme. Având rezoluție Full HD o să puteți urmări chiar și filme la calitate Blu-ray. Timpul de răspun de 7 milisecunde nu o să vă încurce la ceva datorită tehnologiei IPS.

Din față
Lateralul

Specificaţii tehnice

Montorul Dell S2340L e unul nou care vine cu multe caracteristici utile printre care aș menționa ecranul LED IPS de dimensiuni mari care e clar indiferent din ce unghi te uiți la el. Nu ar trebui să te preocupe prea mult consumul de curent deoarece consumă doar 19W ceea ce e foarte puțin precum al monitoarele celor de la Philips.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; poate fi utilizat cu succes în scopuri profesionale, dar și personale cum ar fi gaming și vizionatul de filme; garanția monitorului e una caracteristică monitoarelor Dell, adică de 3 ani și poate fi mărită pe bani puțini la 4 ori 5 ani; greutatea sa nu e mare și nici nu ocupă prea mult loc deoarece e slim, adică subțire.
Contra: poate că prețul e ceva mai mare decât al monitoarelor obișnuite.

Concluzie

Dacă ești o persoană care apreciază monitoarele bune și se respectă atunci cred că un astfel de periferic ar fi pentru tine. Poate că unora nu le convine că nu are VGA, dar dacă ai un calculator nou atunci nici nu ai nevoie de așa ceva. (Are VGA.) Venind cu cele mai noi porturi de tip digital o să ai parte de o imagine mai clară și afișată mai rapid. Dacă vrei să-ți faci o părere despre cum arată atunci îți recomand preview-ul de alături care e la un monitor din acceași serie dar cu un ecran mai mare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Dell S2340L, monitor LED IPS”

Comentariile sunt închise.