Dell S2240L, monitor Slim cu HDMI

Dacă sunteți în căutarea unui IPS de 21.5 inci, recomandarea mea e un monitor LED Dell S2240L dar care nu e la fel de accesibil ca unul obișnuit și aceeași diagonală. Se observă că arată destul de bine și are același design ca și la modelul S2440L. Ambele vin cu specificații tehnice bune însă nu sunt modele de tip business cu pivot sau porturi USB. Avantajele oferite de panoul IPS sunt puține dar care nu le veți întâlni la alte tipuri de panouri. Trebuie luate în considerare în special că vor fi de folos. Mă refer la unghiurile de vizibilitate, caracteristică care devină utilă atât pe monitoare cât și pe gadgeturile portabile de ultimă generație (smartphoneuri su tablete). S2240L are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din spate
Din față

Display-ul său LED are un un panou de tip IPS iar diagonala sa e de 21.5 inci. E evident acest aspect și din codul său (S22). Restul caracteristicilor sale sunt: timp de răspuns de 7 ms, aspect wide, rezoluție 1080p, contrast dinamic de 8 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp etc. Unghiurile de vizibilitate de 178 de grade de pe verticale și orizontală vă vor fi de folos fie că editați fie că-l folosiți ca unul obișnuite pentru filme sau jocuri. Un astfel de monitor nu ocupă mult spațiu pe birou și poate fi folosit ca televizor în caz că aveți un tuner tv extern și boxe.

Pe partea de conectivitate, acest model Dell S2240L are porturi VGA și HDMI, dar lipsa portului DVI poate fi rezolvată cu un adaptor. Consider că are specificații bune dar în acest buget mulți cred că ar opta pentru panouri clasice și diagonala mai mari. Consumul acestor modele e foarte mic și depinde de setările făcute – 18W.

Plusuri: are un design simpli și elegant, are un consum mic, ușor de mutat datorită greutății sale, panel de tip IPS și imagine FullHD.

Minusuri: putea fi mai ieftin.

Acest Dell S2240L arată exact ca și modelul de 24 inci prezentat în clipul de mai jos, iar dacă ar fi să vă recomand o alternativă în același buget… cred că un model de 24 de inci ar fi ideal chiar dacă nu e IPS și care poate va fi mai folositor atunci când vizionați filme (datorită ecranului generos). Jos am pus o prezentare a modelului mai mare:

Te-ar mai putea interesa