Dell P2815Q, monitor business

Dell P2815Q e un monitor 4K care poate fi folosit pentru orice dar se adresează în special segmentului business. Designul e mai rezistent decât cel al altor serii și apreciez că are și pivot. Pentru cei care vor să aibă o imagine în plan vertical, acest monitor poate fi cel ideal. Mai există și alte monitoare care au pivot dar acesta mi se pare cel mai potrivit deoarece oferă cam ce e mai bun de pe piață. Deasemenea, brandul are o mare importanță atunci când alegeți un monitor. Dell e un producător foarte cunoscut și care e pe acest segment de mult timp.

Merită încercat în special dacă vreți să câștigați bani dintr-o activitate profesională și e nevoie de un astfel de monitor. Poate fi considerat ca o investiție pe termen lung. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În plan vertical
În plan vertical

Display-ul său de 28 inci e mai mult decât satisfăcător, dar un ecran mare poate afecta dimensiunile monitorului. deci dacă acuma aveți un monitor de 21 de inci, trebuie să faceți loc pentru noua achiziție. Poate fi pus pe perete, facilitate des întâlnită la monitoare dar e nevoie de un kit de montare.

Pe partea de imagine are: timp de răspuns de 5 ms, imagine de 3840 cu 2160 pixeli, unghiuri de vizibilitate de 160 și 170 grade etc. Nu are cele mai mari unghiuri de vizibilitate posibile, dar un IPS poate fi mai bun. Dacă nu îl folosiți la distanță nu are sens să dați bani în plus pe monitor.

Conectorii acestui monitor sunt: DisplayPort, DisplayPort de tip mini, ieșire DisplayPort, HDMI, USBuri 3.0 și un USB de tip Upstream. E bine să optați pentru DisplayPort în special că imaginea are o rezoluție ridicată.

Plusuri: multe tipuri de porturi, fiabilitate, imagine 2160p, ecran generos, pivot și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Dell P2815Q pare a fi unul dintre cele mai bune monitoare de pe piață și nu cred că o să apară ceva și mai bun decât acesta. Poate că ați fi avut nevoie de difuzoare dar nu vă oprește nimeni să puneți boxe externe care sunt superioare.

Te-ar mai putea interesa