Dell P2417H, monitor business cu pivot și USB-uri

Monitorul IPS Dell P2417H a fost conceput pentru uz office deoarece are un design robust și pivot. În general, monitoarele de la acest brand sunt cam ca și aceasta doar că sunt mia multe serii, unele oferă mai multe dotări iar altele mai puține. Stativul nu e unul oarecare ci unul care poate ajusta ecranul după preferințe – rotire, înclinare, ridicare, pivotare. Deci sunt destule motive pentru a alege acest monitor și pot spune că nu se adresează celor care vor un monitor pentru perete. Arată foarte bine și ecranul mi se pare suficient de mare pentru a viziona conținut media.

Mai sunt și variante cu diagonală diferită, adică care fac parte din aceeași serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Caracteristicile tehnice sunt foarte bune că doar e vorba de un IPS, însă e vorba de un model care poate fi folosit de utilizatorii mai puțin pretențioși. Există și monitoare mai performante care pot fi folosite pentru orice, chiar și gaming. Poate că are acel pivot, dar voi tot puteți să-l montați pe perete cu un kit de montare VESA 100 x 100.

La capitolul conectivitatea, acest monitor se prezintă astfel: HDMI, VGA, două USBuri 2.0, trei USBuri 3.0 și DisplayPort. DisplayPort-ul e ideal dacă aveți un desktop mai performant, adică cu o placă video mai deosebită, iar cablul e inclus pentru acest tip de conectare. Fiind un model office, consumul de energie e și foarte redus dar depinde și de luminozitatea aleasă.

Păreri pro și contra

Puteți conecta multe periferice la acesta datorită celor 5 USBuri și intrările video sunt destul de diversificate. Deci, poate fi conecta la orice desktop și calitatea imaginii depinde de conținutul ales. Pentru a vă face o idee despre acesta, am pus prezentarea de la final.

Dell P2417H poate fi folosit acasă alături de un desktop office, dar caracteristicile tehnice sunt destul de bune pentru a putea fi folosit ca un model multimedia. Cu alte cuvinte, se pot viziona filme pe acesta că doar are o imagine FullHD și panou IPS, iar jocurile se mișcă decent. Pentru gaming e nevoie de un timp de răspuns mult mai bun – 1 ms.

Te-ar mai putea interesa