Dell P2317H, monitor office cu pivot

Monitorul Dell P2317H a fost conceput pentru mai toți utilizatorii care nu vor un monitor foarte mare ori foarte scump. Puteți lucra destul de multe ore pe acesta datorită tehnologiei ComfortView (reduce din pâlpâieli și reduce lumina albastră). Se poate roti, înclina și ridica ecranul pentru a lucra mai ușor. Îl recomand celor pasionați de editare foto/video, proiectare și chiar jocuri. În general, monitoarele mai performante pot fi folosi cam pentru orice și acest brand oferă doar soluții fiabile.

Arată foarte bine chiar și dacă finisajul e mat (doar modelele business/office au finisaj mat). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul IPS oferă unghiuri de vizibilitate mai bune, adică și culorile sunt mai numeroase indiferent cum l-ați privi. Suprafața ecranului e mată pentru a avea o vizibilitate mai bună în condiții de lumină puternică. Caracteristicile tehnice sunt foarte bune la acest model și sunt destul de multe modele similare. Totuși nu toate monitoarele oferă pivot în acest buget, adică acel stativ special care vă permite să reglați după bunul plac ecranul. Dacă aveți un kit de montare VESA 100 cu 100 mm, puteți monta acest monitor pe perete.

Pachetul monitorului e destul de generos, adică veți avea un cablu video VGA, unul DisplayPort și chiar un unul USB. Fie că-l folosiți acasă sau la locul de muncă, acest monitor e foarte util și are o construcție robustă pentru munca de birou.

Conectorii acestui monitor sunt următorii: Display port, HDMI, VGA, USBuri 3.0, USBuri 2.0. Bineînțeles, prin VGA calitatea imaginii e limitată și de aceea nu recomand folosirea unui astfel de cablu video.

Păreri pro și contra

Pot spune că excelează la multe capitole, dar la construcție nu prea are multă concurență în acest buget. Sunt prezente și porturi USB pentru conectare unor periferice, deci nu mai trebuie să umblați pe la unitatea centrală.

Dell P2317H poate fi conectat la orice datorită porturile numeroase și diversificate. Dacă vreți să beneficiați și de sunet, optați pentru un sistem audio clasic sau un soundbar compatibil care se pune sub monitor (pentru economisirea de spațiu). Acel soundbar AC511 costă cam 149 lei și se conectează prin intermediul portului USB.

Te-ar mai putea interesa