Dell P2213, monitor LCD de 22 inci

Monitorul Dell P2213 e un LCD interesant deoarece are multe porturi, caracteristici tehnice bune și un design robust. Chiar dacă aparent pare să aibă pivot, nu are o astfel de dotare. E genul de monitor care îl puteți folosi pentru lucru, adică aplicații, navigare web, editare etc. Nu are iluminare LED ca la restul dar nici nu aveți nevoie cât timp nu vă uitați prea des la filme ori nu vă jucați prea des jocuri. Jos am pus o poză cu acesta dar mai sunt și alte monitoare din aceeași serie care arată cam la fel. NU e la fel de elegant ca și un model multimedia, dar trebuie să țineți cont că și fiabilitatea are un rol important. Nu orice monitoare are porturi USB pentru conectarea de periferice și DisplayPort.

Bineînțeles, oferă mai multe dotări dar acelea le voi specifica mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Ca și caracteristici de imagine are: diagonală de 22 inci, tehnologie de iluminare LCD, timp de răspuns 5ms, rezoluție 1050p (aproape FullHD), aspect 16 pe 10 și contrast dinamic mare. Cât timp îl vreți doar pentru anumite aplicații, unghiurile de vizibilitate nu au o așa de mare importanță dar sunt destul de bune.

Nu vine cu multe facilități, adică nu are tuner TV sau boxe dar are montare VESA. Cu alte cuvinte poate fi pus pe perete pentru a economisi spațiu și e nevoie și de un kit de montare VESA 100. Ca și porturi are: DVI, HDMI, DisplayPort, VGA și două USBuri. Se poate conecta un mouse și o tastatură la monitor dacă nu aveți alte porturi USB la îndemână. Consumul nu e chiar de neglijat dar e vorba de un LCD și nu de un LED.

Plusuri: are multe tipuri de intrări video, poate fi montat pe perete, caracteristici tehnice bune, USBuri etc.
Minusuri: nu e cel mai ieftin monitor de 22 inci.

Dell P2213 e un monitor deosebit și care e mult mai bun decât altele pe segmentul office și nu numai. Dacă lucrați în programe de editare video/foto atunci aveți nevoie de o imagine peste FullHD, monitoarele cu ecran Retina sunt alegerea corectă. Mai sunt și monitoarele cu aspec 21 pe 9 care sunt bune pentru multitasking, dar și acelea sunt mai scumpe.

Lasă un comentariu