Dell P2012H

Acest monitor LCD Dell P2012H e unul care nu trebuie să lipsească de pe biroul dumneavoastră în special dacă doriţi să folosiţi două monitoare în acelaşi timp. Acesta face parte din categoria celor care se pot roti pentru a sta în poziţie verticală (mod portret) şi pentru a face acest lucru posibil, are tot software-ul necesar. Acest mod poate fi util pentru vizionarea de grafice, statistici, site-uri web sau în caz că nu aveţi loc pe birou (de celălalt monitor). E un model foarte util şi datorită porturilor USB 2.0 care le veţi găsi la acesta. Şi spun asta deoarece nu mai trebuie să căutaţi un port liber la unitatea centrală a calculatorului, ci conectaţi pur şi simplu la acest monitor. Lista de dispozitive de tip Plug&Play e destul de lungă dar cele mai importante periferice (imprimanta, stick de memorie flash, cameră web etc). O alternativă de 24 de inci e P2412H. Pentru acesta aveţi nevoie de un buget destul de generos în special dacă doriţi să achiziţionaţi două astfel de modele. Mai precis, are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
De sus

Specificaţii tehnice

Display-ul e unul LCD cu un contrast dinamic de 2 milioane la 1 şi o rezoluţie maximă suportată de 1600 cu 900 pixeli, deci HD+. Diagonala sa e de 20 de inci după cum se poate vedea şi în codul său. Caracteristicile tehnice ale acestuia ar fi timpul de răspuns de 5 ms, aspectul wide, luminozitate de 250 cd/mp şi unghiurile de vizibilitate de 160 respectiv 170 de grade. Ca şi standarde are: Energy Star 5.0 (îl veţi găsi doar pe modelele cu consum redus), TCO şi EPEAT Gold. Dar nici la capitolul conectivitate nu stă rău, are: DVI, VGA şii trei USBuri 2.0.

Dell P2012H e un monitor profesional motiv pentru care nu are nevoie de boxe integrate sau de tuner TV. Consumul standard a acestui model e de 45 W (e bun pentru un LCD) iar greutatea e de 6.3 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design simplu şi elegant în acelaşi timp, poate fi rotit, ridicat, înclinat, interfaţă USB, realizat din materiale de calitate şi vine de la un producător foarte bun.

Minusuri: putea fi mai accesibil, însă pentru companii e o adevărată investiţie.

Concluzie

Acest Dell P2012H se adresează companiilor sau personalului dintr-o astfel de companie deoarece consumă puţin, are conectivitate superioară (USB), consum redus de energie cu modul PowerNap dar şi alte caracteristici speciale. Un model destul de similar e P2411H:

Te-ar mai putea interesa