Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dell Optiplex 780 USFF

Acest sistem desktop PC Dell Optiplex 780 USFF este unul recent apărut și vine în trei configurații interesante dar nu mult diferite. Toate cele trei configurații sunt foarte reușite din punctul meu de vedere. Acesta este unul dintre cele mai mici desktopuri disponibile pe piața desktopurilor. Deci poate fi transportat cu ușurință, nu ocupă mult loc și poate fi pus chiar și pe birou fără să ocupe tare mult spațiu pe acesta. Configurațiile nu prea diferă între ele, doar procesorul diferă iar a treia configurație are numai doi giga în loc de patru. Are un preț bun Vezi prețul special de azi. Însă dacă doriți un desktop mai performant pentru un buget ceva mai mare atunci recomand modelele Optiplex 790 MT.

Poze

Acasă

Cam așa arată

Specificații tehnice

După cum am precizat acest PC vine în trei configurații iar diferențele majore sunt doar la procesor și că a treia variantă (cea mai ieftină) are doar 2 giga de RAM. Procesoarele sunt Core 2 Duo E8400, E7500 și E7500 care au frecvențe de circa 3 GHz, FSB 1333 MHz/1066 MHz (pentru cele cu E7500) și cache de 6 MB. În continuare voi prezenta asemănările dintre cele trei deoarece nu cred că ar avea rost să mă tot repet pentru fiecare configurație în parte.

Placa de bază are placă video integrată Intel GMA X4500MHD, rețea integrată, sunet integrat de tip HD pentru sistem 2.1. Placa video este destul de bună deoarece poate reda filmele HD datorită suportului HD și chiar și unele jocuri mai vechi sau mai noi cu cerințe hardware mai mici. Memoria RAM DDR3 are o capacitate de 4/2 giga la 1333 MHz. Hard disk-ul SATA 2 are un spațiu de stocare de 320 de giga și o viteză de 7200 de rotații pe minut. Aceste configurații au sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți. Vin cu periferice (tastatură+mouse) marca Dell cu interfață USB. Au boxe incorporate și deci nu este obligatorie achiziția unui sistem 2.1. Unitatea de tip Business are o sursă de 180 de W. La capitolul porturi are două intrări audio, port RJ-45 pentru rețea, opt USB-uri 2.0, serial, port VGA, Display port și eSATA.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Dell Optiplex 780 USFF este destul de ușor (3.2 kilograme), destul spațiu de stocare, silențios, performant, ieftin, design elegant și nu ocupă mult loc oriunde l-ai pune.

Ca minusuri: nu există o variantă cu procesor i3, motiv pentru care am enumerat alternativele acelea de mai sus.

Concluzie

Un asemenea sistem desktop PC numit Dell Optiplex 780 USFF ar putea fi o soluție pentru cei care au o cameră mică și nu doresc un desktop foarte mare și greu ci mai degrabă unul mic și performant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu