Dell Optiplex 780 DT

Acest sistem desktop PC Dell Optiplex 780 DT este un alt desktop de tip Office oferit de acest producător cunoscut. Nu este un model chiar nou dar are o configurație destul de bună pentru care puterea de calcul să fie mare. Este un PC ideal pentru cei care au nevoie de unul la locul de muncă sau acasă. Se adresează celor mai puțin pasionați de jocuri și care vor un calculator de tip Business pentru aplicații Office. Pe lângă configurația decentă mai vine cu o mulțime de porturi pentru conectarea diverselor dispozitive. Acesta Optiplex 780 DT nu vine cu monitor inclus, dar vine cu periferice marca Dell cu interfață USB. Un astfel de model are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Despachetat
Periferice

Specificații tehnice

Procesorul este unul Core 2 Duo model E7500 care are un cache de 3 MB și o frecvență de 2.9 GHz. Placa de bază Intel Q45 are placă video integrată GMA 4500, un slot PCI Express x16, două PCI-uri și rețea integrată Intel 82567LM. Placa video nu este una foarte performantă dar poate reda filmele HD și oferă un consum redus de energie. Memoria RAM este dispusă pe două sloturi (Dual Channel) și are o capacitate de 4 giga. Acesta este destul de bună deoarece este de tip DDR3 la o frecvență de 1333 MHz.

Spațiul de stocare al hardului este de 320 de giga și este unul de tip SATA la o viteză de 7200 de rotații pe minut. Acesta vine cu sistem de operare Windows 7 varianta Professional. Ca periferice are un mouse Dell cu șase butoane, iar tastatura este una silențioasă. Dacă doriți puteți să nu optați pentru un sistem audio deoarece are boxe interne. Acest desktop de tip Business cântărește undeva la 8 kilograme, are o sursă de 255 W și o mulțime de porturi. Aceste porturi sunt: un VGA, două ieșiri audio, un serial, un paralel, microfon, nouă USB-uri, mufă RJ-45 pentru rețea sau internet, un eSATA și un DisplayPort.

Păreri pro și contra achiziției

Carcasa este destul de bine realizată, configurația este mai mult decât suficientă pentru un PC de tip Office/Business, are un preț accesibil, provine de la un producător cu experiență în domeniu și are destule porturi utile. Nu prea i-am găsim minusuri, probabil prețul putea fi ceva mai mic.

Concluzie

Acest sistem desktop PC numit Dell Optiplex 780 DT este un model de recomandat celor care vor să-și achiziționeze un calculator cu un asemenea buget și nu știu care li s-ar potrivi.

Te-ar mai putea interesa