Dell Optiplex 380 DT

Un desktop marca Dell este acest sistem desktop PC Dell Optiplex 380 DT care este unul recent apărut şi deci are o configuraţie bună pentru vizionarea de filme, aplicaţii Office şi multe altele. Nu-l recomand celor pasionaţi de jocuri deoarece configuraţia nu-i permite acest lucru. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest Optiplex 380 DT nu conține monitorul din imagine dar la un așa preț, un monitor de genul nu este foarte scump astfel încât să nu vă permiteţi şi calculatorul. Deci este un PC ieftin şi bun având în vedere că are procesor Dual Core, 2 giga de RAM, hard de 500 de giga şi o mulţime de porturi. Vine ca o alternativă la modelul Dell Optiplex 780 MT.

Poze

Acasă
Instalat

Specificații tehnice

Procesorul este unul Dual Core model E5800 care are o frecvență de 3.2 GHz, FSB 800 MHz și cache de 2 MB. Placa de bază Intel G41 are rețea integrată, placă video integrată, sunet integrat, două sloturi PCI și un slot PCI Express x16. Capacitatea memoriei RAM este de 2 giga la o frecvență de 1333 MHz. Hard disk are un spațiu de stocare de 500 de giga și este unul de tip SATA cu buffer de 16 MB. Acesta este unul destul performant datorită vitezei de 7200 de rotații pe minut.

Optiplex 380 DT are mouse cu 3 butoane ș tastatură incluse, ambele marca Dell. Placa video este una integrată modelul Intel X4500 care poate reda filmele HD. La capitolul porturi are opt USB-uri 2.0, mufă RJ-45 pentru rețea, port VGA, serial, paralel, două intrări audio și microfon. Unitatea este de tip Business are și o unitate DVD.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are sistem de operare gratuit Free DOS, configurație foarte bună, carcasa are un design modern, este silențios, nu ocupă mult spațiu datorită carcasei de dimensiuni mici, multe porturi utile, periferice incluse și un preț accesibil.

Ca minusuri: destul de greu (9 kilograme) pentru a fi transportat.

Concluzie

Acest desktop PC numit Dell Optiplex 380 DT este o soluție pentru cei care doresc un calculator ieftin și performant pentru uz casnic, și pe care să poată viziona filmele preferate la calitate HD. Îl recomand și pentru că este un produs marca Dell și după cum știți Dell oferă numai produse de calitate și cu performanțe decente raportate la preț. Acest producător are o istorie îndelungată în industrie de electronice (laptopuri, monitoare, desktopuri, tablete etc.) și deci calitatea lor nu poate fi pusă la îndoială.

Te-ar mai putea interesa