Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dell Latitude XT3

Cea mai nouă tabletă lansată de acest mare producător de laptopuri și desktopuri este tableta Dell Latitude XT3. Și anume vorbim despre o tabletă convertibilă adică este o combinație perfectă între un laptop de dimensiuni mici și o tabletă. Latitude XT3 este un gadget portabil compact de tip hibrid din categoria Business și deci se adresează numai oamenilor de afaceri. Spre deosebire de alte tablete convertibile, aceasta nu are tastatură glisantă ci are un capac rotativ care poate fi pliat pentru ca laptopul să devină o tabletă de dimensiuni mari. Un model asemănător este Thinkpad X220 de la Lenovo. Există și o tabletă cu un nume asemănător (Dell Latitude) care a rămas doar în faza de proiectare și care nu cred că va fi lansată anul acesta. Ambele modele Dell Latitude au în comun sistemul de operare Windows 7. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

În picioare

Câteva specificații tehnice

Acest laptop/tabletă vine în două configurații destul de asemănătoare, dar ambele vin cu procesor Core i5 2520M de 2.5 GHz care e însoțit de placa video integrată HD Graphics 3000. Puteți observa că XT3 nu are un ecran foarte mare deoarece un ecran mai mare ar fi făcut ca gadgetul să fie prea greu. Mai precis, Dell Latitude XT3 are un ecran LCD LED de 13.3 inci la o rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli și este unul rotativ de tip tactil. Iar pentru o utilizare mai bună a ecranului tactil, acesta vine cu un creion special.

Memoria RAM a acestuia e de 4 giga și poate fi extinsă până la 8 giga de RAM în funcție de preferințe. Nu are placă video dedicată dar are una integrată foarte bună pentru filme și aplicații, Intel HD 3000. Hardul este unul SSD cu spațiu de stocare de la 128 giga și până la 320 giga de tip SATA.

Mai are și alte caracteristici, cum ar fi: cameră web HD, Wi-Fi, bluetooth 3.0, GPS, modem 3G, firewire, eSATA, cititor de amprentă, WLAN, VGA, HDMI, trei USBuri 2.0, tastatură iluminată, cititor de carduri și acumulator de 6 celule.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tabletă convertibilă, ecran cu protecție mată, tastatură iluminată, autonomie decentă, pachet Windows 7 + Office 2010, stylus pen inclus, cântărește doar 2 kilograme (pentru o tabletă cântărește destul de mult).

Minusuri: prețul nu e chiar accesibil.

Concluzie

XT3 e un gadget de tip business foarte compact și funcțional care cred că poate fi util pentru orice persoană în special că are cam tot ce vă doriți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu