≡ Meniu

Dell Latitude E6330

Laptopul Dell Latitude E6330 e unul dintre multele modele de tip business oferite de acest producător american. Mai există și alte modele dar nu vă d de ce ați alege un laptop cu procesor mai bun, deoarece și un Core i3 e la fel de bun. Toate componentele hardware sunt noi și e normal să fie așa pentru noua serie. Pe partea de design are finisaj metalic, un ecran de 13 inci și destul de robust. Cât despre preț, nu e un laptop accesibil și e normal să fie așa deoarece e unul business. Având în vedere că vine cu Ubuntu, cred că ar trebui să-l înlocuiți cu Windows 7 64 de biți. Latitude E6330 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Capacul

Deschis

Specificații tehnice

Procesorul e unul mai mult decât satisfăcător deoarece pentru un model business nu aveți nevoie de Core i7, ci doar de o configurație bună. Adică memorie RAM la 1600 MHz, hard de 7200RPM și placă video cu suport HD. Chiar dacă memorie RAM poate fi upgradată la 16GB, nu văd de ce ați pune mai mult de 4GB (având în vedere frecvența la care lucrează).

Ecranul de 13 inci e unul HD+ LCD LED care poate fi suficient pentru vizionarea de filme, chiar a celor 720p. Performanțele video sunt decentă deoarece placa video Intel e un model HD 4000 care se găsește doar la Ivy Bridge. La capitolul dotări, acest laptop se poate lăuda cu dotări precum: cameră web HD, eSATA USB Combo, bluetooth, HDMI etc. Mai sunt și alte dotări dar o parte din acelea le și cunoașteți deoarece se găsesc pe multe alte modele.

Autonomia de maxim 5 ore se datorează baterie de 6 celule și configurației. Are și dotări speciale cum ar fi tastatura iluminată sau conectorul de andocare. Din păcate nu are Windows 7 sau 8, dar nu vă oprește nimeni să instalați sistemul de operare dorit.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu dotările tipice laptopurilor business, e robust, elegant, are configurație nouă, tastatură iluminată și e destul de portabil datorită dimensiunilor reduse.

Minusuri: nu are cititor de amprentă.

Concluzie

Acest Dell Latitude E6330 e un laptop ce-l recomand din cele mai multe puncte de vedere însă dacă nu aveți nevoie de un laptop de tip business, veți găsi ultrabookuri cu tastatură iluminată la prețuri mai atractive sau poate chiar un laptop obișnuit. Jos se poate viziona prezentarea seriei noi de laptopuri Latitude:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu