Dell Latitude E6220

Un model de tip Office/Business de la Dell e acest laptop Dell E6220 care vine în 7 configurații diferite, pentru buzunarul oricui. Sunt modele de tip Business datorită cititorului de amprentă, carcasei robuste și a  autonomiei peste medie (în jur de 4 ore). După cum vedeți la exterior și aici ,ă refer la carcasă, arată ca și modelele Inspiron. Cel mai ieftin model nu are cititor de amprentă dar este suficient de performant datorită procesorul i5 și a celor 4 giga de RAM. Cel mai scump model vine cu SSD, i7, PCMCIA și Windows 7 instalat. Dacă nu ați știut acest Dell E6220 are o diagonală de 12.5 inci deci este un „sublaptop” dacă pot să-l numesc așa. Rezoluția ecranului e HD+. Dacă ar fi să aleg un model probabil l-aș alege pe cel mai ieftin cu cititor de amprentă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Deschis

Specificații tehnice

Toate modelele Dell Latitude E6220 vin cu procesoare Sandy Bridge Core i5-2540M și i7-2620M care au tehnologie 32 nm, cache de 3/6 MB și frecvențe 2.6-2.7 GHz. Ecranul de 12.5 inci e unul UltraSharp HD de tip Anti-Glare, are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și vine cu tehnologie LCD LED pentru un contrast mai ridicat și culori mai vii. Memoria RAM DDR3 1333 MHz are 4 giga de RAM și poate fi mărită până la 8 giga. Hard disk-ul poate fi fie SATA de 320 de giga la 7200 RPM fie SSD de 128 de giga, în funcție de buget și preferințe.

Toate au aceeași placă video integrată Intel HD Graphics 3000 care poate face față cu brio filmelor HD dar și unele filme de tip Full HD. Pe partea de multimedia au difuzoare integrate, cameră web și cititor de carduri. La capitolele porturi și comunicații vin cu ESATA, PCMCIA, RJ-45, port HDMI, port VGA, trei USB-uri 2.0, ExpressCard, bluetooth și Wi-Fi.

Dell E6220 are o greutate de numai 1.5 kilograme și nu vin cu tastatură numerică sau unitate DVD. Ca și caracteristici speciale laptopurile E6220 au: conector de andocare, contactless SmartCard Reader, cititor de amprentă, jack combo microfon/căști, Mini-card Dell Wireless 5550 Single-mode HSPA cu A-GPS și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Pe lângă performanțele oferite, aceste modele sunt foarte dotate dacă e să luăm în considerare și dimensiunile acestora. Acestea vin cu baterii de 6 celule care oferă autonomii de lucru foarte mari. Modelele Dell Latitude E6220 vin cu cele mai bune procesoare de pe piață iar memoria RAM e mai mult decât suficientă. Având în vedere că-i lipsește o unitate DVD, un USB 3.0 ar fi fost de folos pentru copierea datelor într-un timp mai scurt.

Concluzie

Dacă sunteți o persoane de afaceri sau pur și simplu doriți un gadget portabil și securizat alegeți Dell Latitude E6220 deoarece oferă multă la un preț bun.

Te-ar mai putea interesa