Dell Inspiron Zino HD

Dacă vă plac calculatoarele de dimensiuni mici pentru că nu beneficiați de tare mult spațiu pentru acesta atunci un sistem desktop PC numit Dell Inspiron Zino HD ar fi o alegere inteligentă. Poate fi o soluție bună și pentru cei pasionați de jocuri deoarece are placă video cu memorie dedicată de 1 giga. Puteți juca orice joc, dar cele mai noi gen Crysis 2 poate doar la detalii medii. Trebuie să apreciem design-ul elegant negru lucios și are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Deci este un desktop accesibil, mic, performant și nou. Acesta vine ca alternativă la modelele Dell Studio XPS 8300 și Dell Inspiron 620 MT care sunt mai performante dar și mai mari. Ar putea fi o alternativă foarte ieftină la un Mac Mini care oricum nu se compară cu acesta la capitolul performanță.

Poze

Acasă
Porturi

Specificații tehnice

Are un procesor destul de bun de la AMD model Athlon II X2 P360. Acesta are o frecvență de 2.3 GHz și cache de 1 MB (512+512). Placa de bază are rețea integrată și sunet integrat THX Audio. Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 este de 4 giga la o frecvență de 1333 MHz. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 500 de giga și este destul de performant pentru că este unul de tip SATA la 7200 de rotații de minut.

Placa video ATI Radeon HD 5450 are o memorie video de 1 giga pe 64 de biți. Aceasta poate face față multor jocuri și poate rula toate jocurile. Acest Inspiron Zino HD vine cu mouse optic pe USB și tastatură, ambele marca Dell. Carcasa de tip Mini PC are o sursă de 90 de W și vine cu cititor de carduri. Pe partea de porturi are două USB-uri 2.0 în față, SPDIF, microfon, port VGA, două USB-uri 2.0 în spate, port HDMi, intrare audio, ieșire audio și mufă RJ-45.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: este foarte ușor (1.6 kilograme), multe porturi, configurație bună, design elegant, este un produs Dell și are un preț bun pentru buzunarul oricui.

Ca minusuri: nu prea i-am găsit.

Concluzie

Acest desktop PC numit Dell Inspiron Zino HD este un portabil și compact ideal pentru vizionarea de filme HD și Full HD (HDMI), jocuri, muzică și multe altele. Poate fi luat pe oriunde datorită dimensiunilor reduse și al greutății mici, și poate fi instalat chiar și într-o mașină ;).

Te-ar mai putea interesa