Dell Inspiron One 2330

Acest sistem desktop PC Dell Inspiron One 2330 e un All-in-One cu ecran multi-touch și care are un design diferit față de predecesorul. Din păcate nu e așa de nou, motiv pentru care există o configurație cu i3 Sandy Bridge și două cu i7 Ivy Bridge. Însă e la fel de compact ca oricare alt desktop PC de acest gen și e normal să vină cu periferice wireless. Apreciez că față de alte modele, acesta are multi-touch deci puteți folosi mai multe degete, iar configurațiile sunt de tip multimedia spre gaming. Nu sunt cine știe ce, dar veți putea juca cele mai noi apariții. Dell 2330 cu i3 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Sandy Bridge (în caz că vreți cel cu i3-2130), însă un Core i5 ar fi mai bun deoarece ecranul e unul FullHD și veți avea nevoie în jocurile mai noi. E vorba de un ecran generos de 23 inci care e bun pentru vizionat filme în special că are în partea de jos boxe integrate. E normal să fie așa deoarece e un All-in One.

Placa sa de bază e una specială deoarece vine cu bluetooth, WLAN, sunet integrat și rețea integrată. Deci poate fi comparat cu un laptop din unele puncte de vedere și deci nu-i veți putea face upgradeuri. Consider că memoria RAM e suficientă, iar la configurațiile cu i5 și i7 e mai mare (6 respectiv 8 GB). Nu veți găsi diferențe majore în ceea ce privește spațiul de stocare de 1TB.

Placa video Radeon HD 7650 de 1 GB și e destul de performantă și eficientă deoarece e un model apărut anul acesta are bineînțeles are tehnologie de fabricație 28 nm. Având în vedere că are Ubuntu, recomandarea mea e Windows 8 pe 64 de biți deoarece veți avea acea interacțiune în special datorită interfeței.

Dotările sale sunt destul de multe pentru dimensiunile sale și e normal să fie așa: card reader, VGA, HDMI, 6 USBuri, căști etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e compact, destul de elegant, configurații multimedia decente, periferice wireless și fiabilitate.

Minusuri: nu sunt prea accesibile.

Concluzie

Dell 2330 e un desktop ideal pentru cei care vor mai mult decât un un desktop sau laptop, dar nu ar ar vreo o tabletă datorită ecranului mic. Jos puteți viziona o prezentare a acestui desktop:

Te-ar mai putea interesa