Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dell Inspiron One 2320 Multi-Touch

Dacă vă plac tabletele și laptopurile deoarece sunt gadgeturi compacte și portabile, eu vă recomand un sistem desktop PC Dell Inspiron One 2320 All-in-One Multi-Touch care e unul foarte compact (2 în 1) adică unitate și monitor întruna. Întradevăr, e mai scump decât un desktop sau laptop obișnuit deoarece are și ecran tactil foarte generos. În configurația asa se poate observa că are o placă video pentru laptopuri – GT 525M. Prețul piperat se datorează configurație (procesor Core i5, 6GB de RAM, placă video pe 128 de biți), dotărilor (unitate Blu-Ray incorporată și periferice incluse) și tehnologiilor incorporate (ecran tactil și bluetooth). Deci preţul e justificat în mare parte dar din păcate nu prea sunt multe alternative. Acest Inspiron numit One 2320 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Perifericele

Specificații tehnice

Procesorul e unul Core i5 2400S de 2.5GHz care are un cache de 6MB şi o placă video integrată. Chiar dacă nu e cel mai bun Core i5, e unul destul de decent şi în ceea ce privesc jocurile şi performanţa office. Placa de bază vine cu sunet integrat dar şi reţea integrată. Capacitatea memoriei RAM e de 6 GB la o frecvenţă de 1333 MHz iar un upgrade ar fi inutil deoarece nu cred că veţi folosi mai mult de atât, chiar şi în jocuri.

La capitolul dotări are unitate Blu-Ray, hard disk de 1 TB SATA de 7200 de rotaţii pe minut, o placă video dedicată de 1 GB cu BUS de 128 de biţi – GT 525M (am pus un clip mai jos cu performanţele ei) şi periferice wireless. Probabil cea mai importantă caracteristică a cestui gadget ar fi ecranul de 23 de inci care vine cu tehnologie touch-screen. Acesta are o rezoluţie Full HD pentru a vă bucura de claritatea filmelor dar în ceea ce privesc jocurile, lista de jocuri care le veţi putea juca la detalii maxime şi la această rezoluţie e foarte scurtă. Deci recomandarea mea ar fi să le jucaţi la detalii medii pentru a obţine un număr de fps-uri decent.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tastatură KM632 şi mouse cu tehnologie Wireless marca Dell, tuner TV bibrid DVB-T/Analog, bluetooth 3.0, ieşire audio video compozit, VGA, HDMI şi S/PDIF.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest desktop Dell Inspiron One 2320 se adresează celor care vor un gadget ceva mai deosebit şi unic pentru acasă şi care să vină cu capabilităţi de gaming mediu. Jos am pus un clip cu despachetarea acestui desktop:

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Marean

    Ma bucur sa vad ca si Dell sa gandit sa lanseze un astfel de PC compact si asa sa le dea peste nas celor de la Mac. Din punct de vedere al designului si calitatii Mac-urile sunt peste insa sunt si de vreo 2-3 ori mai scumpe si de aceea nu oricine isi permite o scula de la Steve.
    Acest model e foarte accesibil in opinia mea si e facut tot de americani, americanii de la Dell.

Lasă un comentariu