Dell Inspiron 7720

Unul dintre cele mai puternice laptopuri de pe piață e acest laptop Dell Inspiron 7720 și vine la un preț accesibil deoarece există un model 3D de N7720 și unul cu ecran normal. Printre principalele atuuri ale acestui Dell 7720 e faptul că vine cu tastatură iluminată, procesor i7 3610QM, 8GB RAM și placă video GeForce GT650M. Cel mai ieftin model poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi → și există și modele mai capabile au chiar și SSD.

Poze

Din pozele de mai jos se poate vedea că nu prea arată precum modelul 5720 care e tot un model de 17 inci, dar costă cu vreo 1000-2000 de lei mai puțin. Tastatura e absolut superbă deoarece e realizată ca la modelele XPS, iar faptul că e iluminată e una mare plus. Din punct de vedere estetic se poate vedea că Inspiron-ul a evoluat foarte mult… poate chiar mai mult decât pe partea de specificații.

Modelul N7720
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul e un i7-3610QM Ivy Bridge, iar placa video eo Nvidia GeForce GT 650M. Aceste componente fac laptopul unul de gaming care nu prea are competiție la acest preț, poate doar Asus G75VW ar fi un competitor din seria Republic of Gamers. Ecranul e de 17,3 inci, iar rezoluția e de tip Full HD cu capabilitate 3D. Memoria RAM e de 8 giga, iar varianta premium are SSD și Windows 7. Pentru a vă convinge cât e de capabil pe partea de jocuri vă nvit să vizionați clipul de alături

Păreri pro şi contra

Pro: e un laptop de gaming; garanția standard e de 3 ani și poate fi mărită la 5 ani, dar asta depinde de magazin; prețul nu e mare și diferă în funcție de caracteristici; există variantă cu ecran 3D, SSD și unitate Blu-ray; vine cu sistem de operare; tastatura e iluminată; ecranul de 17,3 inci are suport pentru rezoluție Full HD.
Contra: nimic, dar poate că greutatea de 3,3 kilograme e cam mare pentru un laptop al anului 2012 chiar dacă vorbim de un notebook cu ecran de 17.

Concluzie

Dacă vrei un laptop excelent pentru orice timp de sarcină atunci acest Dell Inspiron N7720 cred că ar fi foarte bun. Dell e un brand american și de aceea pentru multă lume e prima alegere față de modele de la asiatici cum ar fi Acer ori Asus. Pentru a vă face o opinie despre cum arată vă invit să vizionați preview-ul de mai jos care e unul foarte reușit.

2 comentarii la „Dell Inspiron 7720”

  1. Ma gandesc sa-mi iau modelul de top deoarece sunt pasionat de tehnologia de ultima ora si vreau sa am neaparat cel mai bun Inspiron de 17 inci. Singurul lucru care ma deranjeaza e faptul ca nu are o greutate oarecum asemenatoare unui ultrabook si de aceea nu prea stiu daca sa-mi iau un astfel de model ori un XPS 13. Dar cred ca pana la urma il iau pe acest pt ca are ecran mai mare.

  2. Nu stiu cat de folositor e ecranul 3D dar cel Full HD cu siguranta e foarte bun deoarece pozele se vad fara puncte. Filmele Blu-ray se vad si ele excelent.
    Un prieten de-al meu il are de o saptamana si statea in cumpana ca nu stia ce sa-si cumpere avand un buget de 5000 lei. Eu i-am recomandat un N7220 iar el spune ca nu regreta achizitia. Initial nu stiam ca are si tastatura cu lumini deoarece numai modelele Alienware si XPS aveau asa ceva in trecut.

Lasă un comentariu